آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
5بازدید

رییس سازمان غذا و دارو:

مردم نگران تراریخته‌ها نباشند

رییس سازمان غذا و دارو گفت: هیچ فرآورده غذایی تراریخته‌ای نمی‌تواند وارد کشور شود، مگر اینکه دارای تاییدیه‌های بین‌المللی باشد و در کشور مبداء مورد استفاده قرار گرفته باشد.

به گزارش ایسنا به نقل از وبدا، دکتر رسول دیناروند در همایش ملی اعطای نشان ایمنی و سلامت که در تالار وحدت برگزار شد، اظهار کرد: سازمان غذا و دارو در این مدت اقدامات بسیار ارزشمندی انجام داده است که خود می‌تواند به عنوان الگو مطرح شود.

دکتر دیناروند با اشاره به برخی اقدامات سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: اولویت اول ما در وزارت بهداشت سلامت مردم است و مردم از این بابت نگران نباشند.

رییس سازمان غذا و دارو ضمن اعلام این موضوع که ایجاد نگرانی بین مردم در حالی که فرآورده‌های غذایی تراریخته در کشور وجود ندارد، به صلاح نیست، تاکید کرد: هیچ فرآورده غذایی تراریخته‌ای نمی‌تواند وارد کشور شود، مگر اینکه دارای تاییدیه‌های بین‌المللی باشد و در کشور مبداء مورد استفاده قرار گرفته باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.