آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

وزیر راه باید پاسخگو باشد

نماینده مردم سمنان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضعف مدیریت در راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، گفت: آقای آخوندی وزیر راه و شهرسازی باید در خصوص برخورد دو قطار مسافربری در هفت خوان پاسخگو باشد و استیضاح وی به نمایندگان بستگی دارد.

نماینده مردم سمنان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضعف مدیریت در راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، گفت: آقای آخوندی وزیر راه و شهرسازی باید در خصوص برخورد دو قطار مسافربری در هفت خوان پاسخگو باشد و استیضاح وی به نمایندگان بستگی دارد.

احمد همتی در گفت‌وگو با تسنیم با بیان این‌که سیستم ATC در زمان حادثه برخورد قطار در سمنان به درستی عمل کرده است، اظهار کرد: پیش از برخورد قطارها لکوموتیوران به کنترلر می‌گوید که سیستم ATC اخطار می‌دهد که کنترلر دلیل این اخطار را هوای سرد اعلام کرده و به صورت کتبی (تلفن‌گرام) اعلام می‌کند که خط ایرادی ندارد.

وی با بیان این‌که در ایران دیمی کار می‌کنیم، تصریح کرد: همان روزی که وزیر راه و شهرسازی به همراه مدیرعامل سابق راه‌آهن به محل حادثه آمده بودند گفتم که مشکل تنها برخورد دو قطار مسافری نیست، کل مجموعه سیستم ریلی کشور با مسائل مختلفی از جمله حوادث، کمبود امکانات و ضعف مدیریت مواجه است.

وی با اشاره به این‌که قوانین بین‌المللی و داخلی در کشور نادیده گرفته می شود در خصوص موضوع استیضاح وزیر راه و شهرسازی افزود: آقای آخوندی باید درباره برخورد دو قطار مسافری پاسخگو باشد و موضوع استیضاح وی به نمایندگان مجلس بستگی دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

hamid۱۳۹۵/۰۹/۱۰ ۱۱:۴۹

اقایون باید مصاحبه وزیر رو بزارند کنار هم و به بی کفایتی این اقا پی ببرن.تو جلسه با رهبری همچین از ATC تعریف می کرد اگر نمی شناختی فکر می کردی این اقا طراحش بوده.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.