آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

داعشی‌ها به جان هم افتادند

منابع محلی از درگیری شدید میان عناصر تروریستی داعش و کشته و زخمی شدن شماری از تروریست‌ها در این درگیری‌ها در ریف شرقی حماه سوریه خبر دادند.

به گزارش العالم، این منابع با اشاره به اختلافات درونی و شکاف در بدنه گروهک تروریستی داعش، خاطرنشان کردند که علت این درگیری ها و اختلافات آن است که گروهی که به تازگی از ادلب آمده و جذب داعش شده است، درصدد مصادره یکی از منازل محله عقیربات در شرق حماه و اخراج ساکنان آن برآمد که این امر موجب خشم اهالی این محل که پیشتر خود، هوادار داعش بودند، شد.
 
به گزارش "شام‌تایمز"، این موضوع به بروز مشاجره و درگیری مسلحانه میان عناصر تروریستی داعش و شکاف میان آنان منجر شد.
 
بر اساس این گزارش در این درگیری ها 7 تروریست مسلح کشته و حدود 15 تروریست دیگر زخمی شدند؛ این درگیری ها با دخالت "محکمه شرعی " داعش و دستگیری عاملان درگیری، فروکش کرد.
 
گفته می شود که گروهک تروریستی داعش به طور جدی در ریف شرقی حماه فعالیت می کند و بر حدود 35 روستا در این منطقه از جمله محله عقیربات سلطه دارد که یکی از مهم ترین مقرهای این گروهک در سوریه محسوب می شود.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۱۴ ۱۷:۱۸

بعد از آزادی این منطقه مثل داعشی ها با مردم اون منطقه رفتار بشه تا بیشتر از حکومت خوششون بیاد... به بعضی ها خوبی نمی افته

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.