آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

دستگيري دو سارق موتوسيكلت

رييس كلانتري ۱۴۴ جواديه تهرانپارس صبح ديروز از دستگيري دو سارق حرفه‌اي خبر داد و گفت: سارقان پس از دستگيري به ۳۰ فقره سرقت موتوسيكلت، اعتراف كردند.
 
به گزارش اعتماد، سرهنگ محمدقربان منصوري افزود: با افزايش سرقت‌هاي موتورسيكلت در محدوده شمال شرق تهران، تيمي از ماموران كلانتري ۱۴۴ جواديه تهرانپارس، اقدامات خود را براي شناسايي و دستگيري سارق يا سارقان آغاز كردند.
 
وي با بيان اينكه براساس تحقيقات انجام شده، مشخص شد كه اين اقدام، از سوي دو سارق سابقه‌دار در محدوده تهرانپارس صورت مي‌گيرد، ادامه داد: ماموران پس از شناسايي محل اختفاي سارقان با هماهنگي قضايي به محل اعزام شدند و هر دو متهم را در عملياتي ضربتي دستگير كردند.
 
سرهنگ منصوري گفت: متهمان در بازجويي اوليه به ۳۰ فقره سرقت موتوسيكلت اعتراف و اظهار كردند كه موتوسيكلت‌ها را پس از سرقت، اوراق كرده و قطعات آنها را به مالخر مي‌فروختند.
 
وي افزود: متهمان پس از تشكيل پرونده اوليه جهت تحقيقات تكميلي، به پايگاه چهارم پليس آگاهي تحوبل داده شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.