هشدار بیمه مرکزی

مراقب سود جویان باشید

بیمه مرکزی در اطلاعیه ای از هموطنان خواست مراقب افراد و شرکت هایی باشند که از عنوان بیمه مرکزی برای فروش محصولات اجباری مانند کارت امداد خودرو، کارت سلامت، کارت دندانپزشکی و .. سوء استفاده می کنند.
کد خبر: ۷۱۶۹۵۹
|
۰۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۹ 30 July 2017
|
3454 بازدید
مراقب سود جویان باشید

بیمه مرکزی در اطلاعیه ای از هموطنان خواست مراقب افراد و شرکت هایی باشند که از عنوان بیمه مرکزی برای فروش محصولات اجباری مانند کارت امداد خودرو، کارت سلامت، کارت دندانپزشکی و .. سوء استفاده می کنند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بیمه مرکزی اعلام کرد: "در سال‌های اخیر اشخاصی سود جو و فاقد هویت با دسترسی به بانک اطلاعات و مشخصات بیمه گذاران، با تماس تلفنی با هموطنان و اعلام مشخصات بیمه نامه وسیله نقلیه یا مشخصات فردی افراد و معرفی خود به عنوان نماینده بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، بعضاً با تهدید هموطنان به ابطال بیمه نامه شخص ثالث و یا شمول جریمه، اقدام به فروش اجباری محصولاتی مانند کارت امدادخودرو، کارت سلامت، کارت دندانپزشکی، کارت هوشمند بیمه تکمیلی و ... می‌کنند.

این عده به دلیل اینکه این کالا‌ها و خدمات اغلب فاقد اصالت و کیفیت هستند، موجب اعتراض شهروندان می‌شوند. 

برغم اطلاع رسانی‌های متعدد روابط عمومی بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، مدتی است تماس‌های هموطنان برای استعلام اصالت این محصولات و ارتباط آن با بیمه مرکزی و یا اعلام اعتراض نسبت به افشای اطلاعات بیمه نامه و مشخصات فردی ایشان افزایش یافته است.
بیمه مرکزی به هموطنان گرامی توصیه کرده است در خرید این محصولات دقت کنند و در صورت تماس از سوی این افراد، اطلاعات آن‌ها را برای پیگیری قانونی در اختیار بیمه مرکزی قرار دهند."
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟