آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

هشدار‌های هواشناسی را جدی بگیرید

در پی هشدار های هواشناسی بر مینای بارش شدید باران در برخی نقاط کشور و احتمال بروز سیل در برخی مناطق کشور، حادثه سیل در شب گذشته جان 3 نفر را در علی آباد کتول گرفت.

 به گزارش میزان، بر طبق هشدارهای سازمان هواشناسی  مبنی بر بارش باران و احتمال طغیان رودخانه های و سیلاب ها در طی روزهای گذشته،  بارش باران در شهرهای مختلف ، منجر به ایجاد سیل در مناطقی چون علی آباد کتول شد.

بر اساس اعلام معاون امداد و نجات هلال احمر استان گلستان،  حادثه سیل  در شب گذشته ، ۳ کشته بر جای گذاشت و در حالی که اجساد مفقود شده بودند، تیم های امداد رسانی جهت شروع عملیات تجسس به منطقه اعزام شدند.

وی افزود: با توجه به هشدار های داده شده، بر اثر بارش شدید باران در شب گذشته (پنجشنبه)، در دهنه محمد آباد کتول و زرین گل کتول سیل رخ داد. در پی این حادثه،  با اعلام مفقودی این خانواده بلافاصله ۶ تیم متشکل از ۲۵ نفر با تمام تجهیزات به محل حادثه اعزام شده و عملیات تجسس با کمک نیروهای مردمی آغاز شد.

علیرضا صیاد ادامه داد: متاسفانه اجساد این خانواده سه نفره پیدا شد.

همچنین در طی بارندگی شب گذشته، معاون عملیات سازمان امداد و نجات از امدادرسانی به ۸۵ متاثر از سیل و آب‌گرفتگی گلستان و اعزام ۱۳ تیم عملیاتی برای امدادرسانی به ساکنان ۶ شهر و روستا خبر داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.