آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

چند درصد سدهای کشور خالی‌ است؟

بر اساس آخرین آمار در ۲۷ دی‌ماه سال گذشته ۵۰ درصد مخازن سدهای کشور پر بود، ولی در شرایط کنونی فقط ۴۱ درصد مخازن سدهای کشور پر و ۵۹ درصد مخازن خالی است.

به گزارش ایسنا، حجم آب مخازن سدهای کشور تا پایان دی‌ماه جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۴ درصد کاهش داشته است. همچنین کاهش بارش‌های کشور در سال جاری سبب شده است تا حجم آب مخازن سدهای کشور که در ۲۷ دی‌ماه سال گذشته ۲۳ میلیارد و ۷۲۰ میلیون متر مکعب به ثبت رسیده بود، در ۲۷ دی‌ماه سال‌جاری با ۱۴ درصد کاهش به ۲۰ میلیارد و ۳۳۰ میلیون متر مکعب برسد.

از سوی دیگر ورودی آب به مخازن سدهای کشور در سال گذشته از ۷ میلیارد و ۴۸۰ میلیون متر مکعب با ۳۳ درصد کاهش به ۵ میلیارد و ۳۰ میلیون مترمکعب رسیده است.

علاوه‌ بر این میزان خروجی آب سدهای کشور که تا تاریخ ۲۷ دیماه سال گذشته ۸ میلیارد و ۵۹۰ میلیون متر مکعب بوده، در سال جاری با هفت درصد کاهش، ۸ میلیارد و ۲۰ میلیون متر مکعب به ثبت رسیده است.

گفتنی است، ظرفیت کل مخازن سدهای کشور ۵۰ میلیارد متر مکعب است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.