آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

سهرابي کاندیدای انتخابات فدراسیون تکواندو:

فكر نمي‌كنم بركنار شوم

بعد از انتخاب پولادگر اولين كسي بودم كه به او تبريك گفتم و كماكان به عنوان رئيس تهران در خدمت تكواندو هستم. از ابتدا هم فقط دنبال رياست فدراسيون نبودم؛ بلكه مي خواستم براي پيشرفت اين رشته بيشتر خدمت كنم.

تنها رقيب محمد پولادگر در انتخابات فدراسيون تكواندو گفت: فكر نمي‌كنم شركت در انتخابات موجب شود كه از رياست هيات تهران بركنار شوم.

جمشيد سهرابي در گفت و گو با فارس اظهار داشت: با توجه به شناختي كه از پولادگر دارم، او به اين مسائل توجهي ندارد. من كانديداي رياست فدراسيون تكواندو بودم و وقتي وارد گود شدم، نبايد انصراف مي دادم و تا آخر ماندم.

وي در پاسخ به اينكه پيش از اين اعلام كرده بود صددرصد رئيس فدراسيون خواهد شد، تصريح كرد: حتماً خيري در اين مسئله بوده و به نفع من است كه به عنوان رئيس فدراسيون انتخاب نشدم.

سهرابي درباره توصيه سازمان تربيت بدني به هيات ها براي راي به كانديداي خاص خاطرنشان ساخت: به من به عنوان رئيس هيات تهران هيچ توصيه اي نشد؛ البته اينكه برخي هيات ها با فدراسيون و سازمان هماهنگ هستند يك واقعيت است؛ اما تا كنون اين اتفاق را شاهد نبوده ام.

وي افزود: بعد از انتخاب پولادگر اولين كسي بودم كه به او تبريك گفتم و كماكان به عنوان رئيس تهران در خدمت تكواندو هستم. از ابتدا هم فقط دنبال رياست فدراسيون نبودم؛ بلكه مي خواستم براي پيشرفت اين رشته بيشتر خدمت كنم.

سهرابي با اشاره به تغييرات ايجاد شده در كادر اجرايي فدراسيون گفت: بايد منتظر باشيم و عملكرد آنها را در آينده ببينيم. بحث ما از اول اين بود كه بايد تغييراتي در فدراسيون ايجاد شود و تعامل آنها با استان ها بيشتر باشد.

وي ادامه داد: ذوالقدر مدير تيم هاي ملي بوده و موفقيت هاي خوبي در اين بخش بدست آورده است. به عقيده من بايد از همه خانواده تكواندو استفاده و تمام بخش ها سيستماتيك شود؛ در اين صورت كار نظارت بسيار آسان خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.