آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

به بهانه تاکید رهبر انقلاب بر آرامش؛

آیا شما حقیقتاً تابع رهبری هستید؟

انتظار از آنها که خود را مطیع بی‌چون و چرای رهبری می‌دانند، بیشتر از کسانی است که از ناحیه همین افراد، متهم به فاصله گرفتن از رهبری هستند. اگر رهبر انقلاب بر حفظ آرامش کشور تاکید می‌کنند، بی‌شک افق دورتری را می‌بینند...

به فاصله یک روز از فرمایشات رهبر انقلاب در جمع طلاب و روحانیون و مبلغین در آستانه ماه محرم، سخنان تندی از زبان برخی چهره های سیاسی نزدیک به دولت بر زبان رانده شد که به نظر نمی رسد سنخیتی با توصیه رهبر انقلاب مبنی بر حفظ آرامش داشته باشد.

به گزارش بخش تحلیل سرویس سیاسی« فردا» رهبر انقلاب در بخشی از سخنان مهم و روشنگرانه خود، نیاز کشور را امنیت برشمردند و تاکید کردند: «...همه کارها باید با آرامش انجام شود. حفظ آرامش و امنیت مهمترین وظیفه است. دشمنانی که به دنبال ایجاد ناامنی و اغتشاش هستند با مردم طرف هستند و البته دستگاههای قانونی هم وظایفی دارند که باید به وظایف خود عمل کنند.»

حفظ آرامش و کاهش تنش‌های سیاسی عمده محور رایزنی و فعالیت های برخی چهرهای سیاسی میانه رو در طول چند ماه گذشته بوده که به نظر می رسد به نتیجه مطلوبی نرسیده است. تاکید رهبر انقلاب بر حفظ آرامش موید ضرورت این موضوع در شرایط فعلی است.

در این میان تندروی‌هایی از هر دو طرف موافق و مخالف نتایج انتخابات ریاست جمهوری شده و می‌شود که مانع از رسیدن به نقاط اشتراک و وحدت است. برخی شعارها و رفتارها در حاشیه مراسم مختلف همچون روز قدس، 13 آبان و روز دانشجو از طرف حامیان جنبش موسوم به سبز و اصرار رهبران آن بر نظر خود مبنی بر نپذیرفتن نتیجه انتخابات از جمله تندروی‌هایی است که می‌توان به آنها اشاره کرد.

با این وصف آنچه دور از انتظار است بروز برخی رفتارها و اظهارات از جانب موافقان نتیجه انتخابات است که عمدتا از حامیان و نزدیکان دولت محسوب می‌شوند و همواره بر ولایت‌پذیری و فصل‌الخطاب بودن رهبری تاکید می‌کنند.

رهبر انقلاب علاوه بر تاکید بر حفظ آرامش، در سخنان گذشته خود به صراحت همه گروه ها و جریانات و بخصوص رسانه ها را از اهانت و تخریب شخصیت ها بر حذر داشتند. اما آیا آنچه روز دو شنبه روح الله حسینیان نماینده مردم تهران در مجلس در حرم بنیانگذار جمهوری اسلامی، به زبان آوردند، در راستای تبعیت از فرمایشات رهبری بود؟ آیا حمله و هجمه علیه رئیس مجلس خبرگان رهبری و اتهام «خیانت یه رهبری» نسبت به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام مقدمه برقراری آرامش مورد نظر رهبر انقلاب است؟

آغاز دوباره تخریب نوه بنیانگذار جمهوری اسلامی و انتشار اخبار کذب علیه ایشان، چه کمکی به برقرای آرامش در کشور می‌کند؟ بیان اظهاراتی همچون «موسسه تنظیم و نشر آثار امام به جایگاه تجمع منافقین تبدیل شده است» و به اصطلاح افشاگری‌های آیت‌الله یزدی علیه هاشمی رفسنجانی و متهم کردن وی به ترویج خشونت و حکومت نظامی، کدام مشکل کشور را حل می‌کند؟

قصد این نوشتار دفاع از هیچ شخصیت و گروه سیاسی نیست، بلکه توجه دادن به این نکته است که؛ انتظار از آنها که خود را مطیع بی‌چون و چرای رهبری می‌دانند، بیشتر از کسانی است که از ناحیه همین افراد، متهم به فاصله گرفتن از رهبری هستند. اگر رهبر انقلاب بر حفظ آرامش کشور تاکید می‌کنند، بی‌شک افق دورتری را می‌بینند که حفظ وضع موجود و ادامه تنش‌های سیاسی، هزینه‌های گزافی را بر کشور تحمیل می‌کند.

در چنین شرایطی که هجمه‌های تبلیغاتی و جوسازی‌ها در کنار تهدیدهای خارجی هر روز بیشتر می‌شود، آرامش و وحدت نیاز ضروری کشور است. دامن زدن به تنش‌ها با هر بهانه و توجیهی که باشد، بر اساس فرمایشات رهبری، نیاز امروز کشور نیست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۲۴ ۱۹:۵۶

این مطلبی که نوشتید کاملاًدرست....ولی تا حالا این سوال را از خودتون کردید که سایت ما چقدر به حرف این رهبر فرزانه گوش میدهد؟؟؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۲۴ ۱۹:۵۴

ضمن تاييد مطالب متين نويسنده محترم از آقايان يزدي، حسينيان و حميد روحاني مي پرسم، پس از اين همه تاكيد مقام عظماي ولايت به آرامش مي شود بفرمايند چه هدفي را دنبال مي كنند؟ شما را به خدا فتنه انگيزي نكنيد!!! دست برداريد!!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۲۴ ۱۸:۵۶

شما فقط به تکه حفظ آرامش دقت کردید
شما تابع رهبری هستید یا هوای نفس؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۲۴ ۱۸:۴۵

سلام
کوتاه و موجز ولی بسیار مهم. چنین تحلیل و توجه دادن به نکات کلیدی و نظرات اساسی رهبری و دعوت سیاسیون به این مسیر ضروری است. فذکّر انّما انتَ مذکّر - فَاعتبروا یا اولی الابصار.

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۲۴ ۱۸:۲۷

نه

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۲۴ ۱۸:۱۹

با سلام- اي كاش ميشد اين آقايان تا مدتي بخاطر خدا و آرامش جامعه سكوت اختيار ميكردند مرحوم آيت الله مجتهدي تهراني به نقل از يكي از اساتيد خود مي فرمودند:
صمت و جوع و سحر و عزلت و ذكر بدوام
تو بدين پنج كني عمر در هستي بتمام
مگر حتما" انسان بايستي هميشه حرف بزند گاهي سكوت از فرياد و حرافي اثرش بيشتر است پس آقايان باز هم تاكيد ميكنم بخاطر خدا سكوت اختيار كنيد. متشكرم

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۲۴ ۱۸:۰۹

شما منصفانه قضاوت نميكنيد، چون درباره سخنان گزاف و بي پايه آقاي هاشمي در مشهد هيچ موضعي نگرفتيد. دلدادگي و وابستگي تابناك و صاحبانش وبه هاشمي چيزي جديدي نيست، لطفا براي توجيه دفاع خودتان سخنان را رهبري را مستند قرار ندهيد.
متاسفانه محسن رضايي نزد نيروهاي حزب اللهي بسيار بي اعتبار شده و به نظر بنده برخلاف انتظارش كه براي زمينه سازي انتخابات آينده به عرصه آمده بود تمام فرص هاي خودش را نابود كرد. كاش ايشان حداقل كمي زيرك بود تا اين قدر خودش را ارزان نفروشد.

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۲۴ ۱۸:۰۹

قران دم دستت نيست؟ وجدان داري كه قسم بخوري كه واقعا خودت يا سايتتون حقيقتا تابع ولايت هستيد؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۲۴ ۱۸:۰۷

تابناك محترم سيد حسن خميني يك شهروند مانند ساير شهروندان است و تنها امتياز او اين است كه فاميمليش خميني است همين و بس .

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۲۴ ۱۸:۰۶

ببند دهنتو بابا. همش زير فتنه گري و جهت دار تيتر زدن شماها رسانه هاي كثيفه. نه كه ديروز ميرحسين موسوي در جهت رفع تنش حرف نزدند و در بي بي سي تاپ نيوز نشده، تو هوم پيج فارسيش و نه كه كروبي و خاتمي ديروز حرفي نزدند! بابا شماها بدتريد به خداوندي خدا قسم كه هي گير ميديد به حرفاي الكي. بس كنيد فاين تذهبون؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۲۴ ۱۷:۴۳

مرگ بر منافقین بازتابی.

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۲۴ ۱۷:۳۳

خب پس چشماتون رو بازکنید و استفاده ابزاریددوستان دولت را از رهیر ببینید. رهبر فقط زمانی از نظر این دوستان حرفشون فصل اخطاب است که درباره دفاع از دولت صحبت کنند. تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل..........

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۲۴ ۱۷:۲۹

احسنت

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۲۴ ۱۷:۲۲

آقا همه اين اطاعتها دروغه اگر راست بود وضع ما اينطور نبود شما ساده هستي كه باورت آمده

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۲۴ ۱۷:۰۵

تابناک شما چطور؟
آیا شما حقیقتاً تابع رهبری هستید؟

تا صحبت از سوتی های هاشمی و رفقاش میشه همه از سخنان رهبر خرج می کنید ولی برای اصل صحبت آقا همتون فلج هستید.!!1
متاسفم که دین به دنیا فروختید.!

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۲۴ ۱۷:۰۰

«موسسه تنظیم و نشر آثار امام به جایگاه تجمع منافقین تبدیل شده است»
تا اونجایی که میدونم موسسه تنظیم و نشر آثار امام زیر نظر سید حسن خمینی اداره میشه حالا چه طوره که به یادگار امام به این راحتی توهین و افترا میزنند و خون کسی به جوش نمی آید؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۲۴ ۱۶:۴۰

هركسي كه صاحب عقل و منطق و شعور باشد مي فهمد كه چه كساني آغازگر اغتشاش و... هستند .فقط كافيست كمي ديد و تفكر داشته باشيم. همين!

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۲۴ ۱۶:۳۶

در نزد اینها رهبر یعنی هرچه موافقشان باشد و الا وای به روزی که رهبر موضعی علیه اینها بگیرد همان کاری با ایشان می کند که با امام کردند

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۲۴ ۱۶:۳۰

حفظ آرامش با سکوت دو معنای متفاوت دارند . شما یا خودتونو به نفهمی می زنید یا واقعا مشکل فهم دارید .

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۲۴ ۱۶:۰۱

خیر ... نه مخالفین نه موافقین تابع ایشون نیستن و کسی هم مایل نیست که باشه. میگید نه یک نگاه به حوادث اخیر بندازید متوجه میشید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.