آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

قیمت میوه شب عید اعلام شد

مدیرکل تعاون روستایی استان تهران با اشاره به آغاز فعالیت ستاد تنظیم بازار گفت: با تصمیم نهایی کمیته راهبردی قیمت سیب قرمز و سفید هر کیلویی حدود ۲۷۰۰ و پرتقال تامسون شمال هر کیلویی ۱۸۰۰ تومان عرضه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرری، عباس سیاح امروز در بازدید از انبار میوه شمس‌آباد با اشاره به آغاز توزیع میوه شب عید در استان تهران در میادین و فروشگاه‌ها از ۲۳ اسفندماه اظهار داشت: ۵ غرفه بزرگ در میدان اصلی تره‌بار تهران و ۵۰ غرفه در میادین سطح شهر برای این امر اختصاص داده شده است.

وی بیان کرد: البته در صورت همکاری شهرداری و نظر مساعد استاندار تهران، درصدد هستیم ۵۰ جایگاه سیار هم در نقاط مختلف شهر ایجاد شود، و علاوه بر این ۱۳۰ جایگاه هم در سطح شهرستان‌های استان تهران پیش‌بینی شده است.

مدیرکل تعاون روستایی استان تهران افزود: در زمینه قیمت‌ها هم ستاد تنظیم بازار در استان تهران با رویکرد حمایت از سرمایه‌گذار در بخش خصوصی و رعایت حال مصرف‌کننده به احتمال زیاد ۱۵ درصد پایین‌تر از قیمت بازار عرضه شود.

سیاح تصریح کرد: قیمت سیب قرمز و سفید هرکیلویی حدود ۲۷۰۰ و پرتقال تامسون شمال هر کیلویی ۱۸۰۰ تومان عرضه می‌شود، هر چند این قیمت‌ها قطعی نیست و باید نظر نهایی توسط کمیته راهبردی تعیین شود.

وی در ادامه با اشاره به ذخیره‌سازی ۶ هزار تن میوه شب عید ادامه داد: ۴ هزار تن پرتقال و ۲ هزار تن سیب برای استان تهران ذخیره شده است، که البته ذخیره ملی هم در نظر گرفته شده تا در صورت نیاز از ذخایر ملی استفاده شود، و امید است با این روند تا پایان تعطیلات بتوان میوه شب عید را تأمین کنیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.