عوارض سرخ کردن غذا در روغن

کد خبر: ۷۸۶۴۹۹
|
۱۳ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۴ 02 April 2018
|
5675 بازدید

روغن زیاد و سرخ شدن غذا در آن، بلای جان افراد می‌شود.

به گزارش میزان، روغن هنگامی که در پروسه سرخ شدن مورد استفاده قرار می‌گیرد، به شدت خطرناک می‌شود.

در عمل سرخ کردن با هر روغنی که باشد سه مساله اتفاق می‌افتد:

۱- تولید آکریل آمید‌ها که سرطانزا هستند.
۲- تبدیل روغن به چربی اشباع که تولید کلسترول را در خون بالا می‌برد و رسوب در مجاری قلبی و مویرگ‌های مغزی یعنی شانس ابتلا به سکته قلبی و مغزی را بالا می‌برد.
۳- تولید چربی ترانس در پروسه سرخ شدن بالا می‌رود یعنی قتل سلولی؛ و این‌ها علاوه بر نابود شدن همه ویتامین‌های ماده غذایی است که در دمای سرخ شدن نابود می‌شوند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟