آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

نويدكيا با تيم ملي فوتبال به قطر نرفت

اين در حالي است كه نويدكيا پس از جلسه چهارشنبه خود با سرمربي تيم ملي بنا به دلايلي كه براي قطبي تشريح كرد، تيم ملي را در اين سفر همراهي نكرد.

محرم نويد كيا تيم ملي فوتبال را در تورنمنت قطر و ديدار با سنگاپور همراهي نمي‌كند و اين بازيكن در سفر امروز تيم ملي به دوحه حضور نداشت.

به گزارش ايسنا، در حالي كه ديروز ايسنا خبري را در رابطه با گفت‌وگوي محرم نويدكيا بازيكن تيم سپاهان با افشين قطبي سرمربي تيم ملي منتشر كرده بود و از اين احتمال سخن گفته بود كه ممكن است نويدكيا همراه تيم ملي در تورنمنت قطر شركت نكرده و از تيم ملي خداحافظي كند، دو سايت خبري مدعي شدند كه چنين خبري صحت ندارد و به طور قطع نويدكيا در سفر تيم ملي به قطر حضور خواهد داشت و يكي از بازيكنان تيم ملي در اين تورنمنت و همچنين ديدار با سنگاپور خواهد بود.

اين در حالي است كه نويدكيا پس از جلسه چهارشنبه خود با سرمربي تيم ملي بنا به دلايلي كه براي قطبي تشريح كرد، تيم ملي را در اين سفر همراهي نكرد.

مدير روابط عمومي باشگاه سپاهان هم امروز با تاييد اين خبر به ايسنا، گفت: پس از جلسه‌اي كه بين قطبي و نويدكيا در تهران برگزار شد، اين بازيكن امروز صبح تيم ملي را در سفر به قطر همراهي نكرد و نويدكيا در اين تورنمنت حاضر نخواهد بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.