آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
7بازدید

ممنوعیت‌های جدید زنان در کره‌شمالی

رهبر کره‌شمالی استفاده از دامن‌های کوتاه و جوراب شلواری‌های توری تن نما را در خیابان‌ها منع کرده است و کسانی که خیلی پاهایشان در دامن‌های روی زانو خودنمایی کند سه پوند بابت این "رفتار ضد اجتماعی" جریمه می‌شوند.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه دیلی میل، کیم جونگ اون،‌ رهبر کره‌شمالی اوایل همین ماه مقام‌های کشورش را موظف کرد تا با آن دسته از کسانی که از حرکات موزون "تحریک‌آمیز" گروه‌های موسیقی کره‌جنوبی پیروی می‌کنند، برخورد کنند.

علاوه بر این، روشن کردن رنگ موها برای پیروی از غربی‌ها، پوشیدن لباس‌های تنگ گلدار و لباس‌هایی با نوشته‌های انگلیسی هم ممنوع شده است.

تلاش برای مقابله با نفوذ خارجی به‌رغم آب شدن یخ روابط کره‌شمالی و آمریکا صورت می‌گیرد. وب‌سایت دیلی ان‌کی به نقل از منبعی در کره‌شمالی گزارش داد، مقام‌های کره‌شمالی مسوولان ارشد را پیش از نشست آمریکا – کره‌شمالی احضار و درباره تحکیم بنیاد جامعه علیه ایدئولوژی‌های خارجی برای آنها سخنرانی کردند.

سایر اقدامات ضد اجتماعی شامل انتقاد از رژیم، مالکیت گوشی‌های همراه خارجی، تماشا یا شنیدن فیلم‌ها، درام‌ها یا موسیقی‌های پاپ کره‌جنوبی و رقص‌ است.

یک کارشناس در یک اندیشکده دولتی کره‌جنوبی گفت: پس از آنکه کیم جونگ اون دسامبر گذشته دستور جنگ علیه فعالیت‌های ضد اجتماعی را صادر کرد، سرکوب‌ها شدت گرفت. کره‌شمالی از تلویزیون دولتی برای تفهیم و اجرای سرکوب ناقضان استفاده می‌کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

پیما۱۳۹۷/۰۴/۱۰ ۱۵:۳۶

کار خوبی کرده. چه معنی میده جلو بچه 10 ساله لباس ناجور بپوشی تو جامعه.

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۱۰ ۱۵:۳۶

خیلی عجیب نیست داریم می بینیم

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۱۰ ۱۴:۵۲

چقدر ما شبیه اینها هستیم

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۱۰ ۱۴:۴۱

چه شباهتی!!!

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۱۰ ۱۴:۴۰

از اينگونه موارد هم كوتاه خواهد آمد.

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۱۰ ۱۴:۲۹

یواش یواش داره می شه ایران

وحید۱۳۹۷/۰۴/۱۰ ۱۴:۱۱

یواش یواش دارن به سمت الگوی فرهنگی اسلامی پیش میرن حالا زنان ایرانی که رعایت نمکنن کجای کار هستن شما مسلمان و اونها بودائی !!!!!

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۱۰ ۱۳:۴۲

یعنی تازه رسیدن به ما!

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۱۰ ۱۶:۲۴

نه بابا هنوز خیلی مونده به ما برسند

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۱۰ ۱۳:۱۵

چه جالب اونا مسلمان نیستن ولی گشت ارشاد دارن

مهدی۱۳۹۷/۰۴/۱۰ ۱۷:۵۷

چه جالب اونا یکی از عقب مونده ترین کشورهای جهانن.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.