آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

نامجومطلق: طالب‌لو مقصر نبود

برد همه بحران‌ها را حل مي‌كند و من اطمينان دارم كه استقلال در آينده روزهاي خوبي را تجربه خواهد كرد. اشتباه طالب‌لو هم جزئي از فوتبال بود و او را مقصر از دست رفتن 2 امتياز نمي دانم.

دستيار صمد مرفاوي پس از پايان بازي تيمش مقابل تراكتورسازي تبريز گفت: با همه وجود در خدمت استقلال هستم.

به گزارش فارس، مجيد نامجو مطلق پس از تساوي استقلال برابر تراكتور سازي در جمع خبرنگاران گفت: بازي بسيار خوبي بود و هر دو تيم تلاش خود را كردند و ثابت كرديم كه براي پيروزي آمده بوديم.

وي ادامه داد: اين اولين بازي بود كه در خدمت استقلال بودم و از اين پس هم قدم به قدم با استقلال پيش خواهم رفت.

مربي جديد استقلال تصريح كرد: برد همه بحران‌ها را حل مي‌كند و من اطمينان دارم كه استقلال در آينده روزهاي خوبي را تجربه خواهد كرد. اشتباه طالب‌لو هم جزئي از فوتبال بود و او را مقصر از دست رفتن 2 امتياز نمي دانم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.