آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

کعبی: سنی ندارم که به اروپا نروم!

بازیکن تیم استیل آذین در خصوص شایعه دعوت نشدنش به تیم ملی به دلیل اختلاف با قطبی در تورنمنت قطر خاطرنشان کرد: به این مسائل توجه نمی کنم زیرا آنقدر به پیراهن تیم ملی علاقمندم که برای رسیدن به آن تلاش مضاعف کرده و برابر مشکلات صبور خواهم بود تا دوباره دعوت شوم. البته بازهم تاکید می کنم اختلافی در میان نبود و این مسائل کار حاشیه سازان است.

مدافع تیم فوتبال استیل‌آذین با اشاره به 6 امتیازی بودن دیدار با استقلال گفت: حریف ما در نتیجه گیری دچار بحران شده است که سعی می کنیم از این نقطه ضعف برای پیروزی استفاده کنیم.

حسین کعبی در گفت و گو با مهر، در مورد دیدار این تیم برابر استقلال ضمن بیان مطلب فوق افزود: استقلال گرچه از مربیان و بازیکنان بزرگی سود می برد اما با توجه به بازی‌های اخیرش، در بحران نتیجه‌گیری قرار دارد و ما هم تمام تلاش خود را به کار می بندیم تا ضمن ارائه بازی قابل قبول و در شان نام استیل آذین، با شکست استقلال 3 امتیاز این دیدار را کسب کنیم.

وی با بیان اینکه بحران در طول یک فصل گریبان همه تیم‌ها را می گیرد و در مقطعی استیل آذین با آن مواجه بود و امروز استقلال، ادامه داد: ما بدون توجه به نام حریف، با تمام قدرت به میدان می روند و مطمئن باشید حتی یک امتیاز را هم از دست نخواهیم داد زیرا همانطور که آقای آجورلو گفته پیروزی در این مسابقه 6 امتیاز ارزش دارد.

بازیکن پیشین تیم پرسپولیس با بیان اینکه امتیاز تیم‌های بالای جدول به همدیگر بسیار نزدیک است به همین دلیل از امروز نمی توان تیمی را قهرمان دانست، تاکید کرد: پس از اینکه هفته پیش برابر پیکان یکی از تیم‌های مدعی کسب سهمیه لیگ قهرمانان پیروز شدیم، اگر بتوانیم استقلال را شکست دهیم، آسیایی شدن ما قطعی می شود و از آن به بعد برای قهرمانی تلاش می کنیم.

وی حضور آجورلو در تیم استیل آذین را یک اتفاق مهم دانست و تصریح کرد: امسال آقای مهریزی در موفقیت تیم ما نقش بسیاری داشت و نیازی نیست من از زحماتش تعریف کنم زیرا همه به آن واقف هستند. ما پیروزی برابر استقلال و بازی‌های مهم بعدی را به وی تقدیم می کنیم. ضمن اینکه آجورلو هم مدیری تواناست که به اتفاقات فوتبال اشراف کامل دارد و همین موضوع باعث شد با تیم پاس نتایج بسیار خوبی در ایران کسب کند که امیدواریم این اتفاق در استیل آذین هم رخ دهد.

مدافع تیم ملی کشورمان در مورد تصمیم باشگاه استیل آذین مبنی بر پاسخ منفی به باشگاه اسلاویاپراگ چک اظهار داشت: مشکل خاصی ندارم و به تصمیم باشگاه احترام می گذاریم. سنی ندارم و این فرصت را دارم به هدفم یعنی بازی در اروپا برسم. قطعا امسال می توانم با موفقیت همراه با تیم استیل آذین، مجددا پیشنهاداتی داشته باشم و فصل آینده به اروپا بروم.

بازیکن تیم استیل آذین در خصوص شایعه دعوت نشدنش به تیم ملی به دلیل اختلاف با قطبی در تورنمنت قطر خاطرنشان کرد: به این مسائل توجه نمی کنم زیرا آنقدر به پیراهن تیم ملی علاقمندم که برای رسیدن به آن تلاش مضاعف کرده و برابر مشکلات صبور خواهم بود تا دوباره دعوت شوم. البته بازهم تاکید می کنم اختلافی در میان نبود و این مسائل کار حاشیه سازان است.

کعبی در پایان با بیان اینکه باید برای پیراهن مقدس تیم ملی جان داد، در پایان گفت: من به فکر تعداد بازی‌های ملی ام نیستم و تنها دوست دارم همانند یک سرباز برای تیم ملی کشورم به میدان بروم. البته مطمئن هستم آنقدر برای تیم ملی بازی خواهم کرد که آمار بازی ملی ام از 100 بازی هم رد شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.