آخرین خبرتأکید پزشکیان بر صیانت از معیشت اقشار کم‌برخوردار
1بازدید

قوه قضاييه تكذيب كرد

در پي درج خبري درباره تغييرات در قوه قضاييه در «تابناك»، روابط عمومي اين قوه جوابيه‌اي به اين شرح ارسال كرد:

پيرو درج خبر مجعولي با عنوان «آخرين تغيير و تحولات در قوه قضاييه» مبني بر اين كه «با بازنشستگي حدود 20 قاضي با سابقه و كاركشته از ديوان عالي كشور و همچنين تصميم برخي از قضات اين ركن مهم قوه قضاييه، دستگاه قضايي با مشكل پتانسيل علمي روبه‌رو خواهد شد»، بدين وسيله ضمن تكذيب اين خبر كه موجب بروز نگراني و تشويش اذهان قضات دادگستري گرديده و بر خلاف سياست‌هاي دستگاه قضايي است، مقتضي است ضمن درج اين جوابيه، براي اطلاع كاربران آن سايت محترم به اطلاع مي‌رساند سياست جاري دستگاه قضايي، جذب حداكثري قضات باسابقه و ايجاد تسهيلات لازم در اين جهت است.

بديهي است قضات و كاركنان دستگاه قضايي نيز با توجه به قانون بازنشستگي كشوري، پس از اتمام مدت خدمت به درجه بازنشستگي نايل مي‌شوند و اين امر در طول سال جاري بوده و منحصر به دوره و زماني خاص هم نمي‌شود.

لذا جا دارد با توجه به تعامل مؤثر و مفيد اين اداره كل با رسانه‌ها و خبرگزاري‌هاي رسمي، پيش از درج اين‌گونه اخبار موهوم، نسبت به صحت و سقم آن تحقيق به عمل آيد.

حسن رحيمي
مدير كل روابط عمومي و تشريفات

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.