آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

اقدام ترک‌ها برای واردات فولاد

ترکیه از ۱۷ اکتبر، میزان فولاد وارداتی خود را سهمیه‌بندی کرده و برای مقادیر بالاتر از سهم معین‌شده، تعرفه‌ای ۲۵درصدی دریافت خواهد کرد.

ترکیه از ۱۷ اکتبر، میزان فولاد وارداتی خود را سهمیه‌بندی کرده و برای مقادیر بالاتر از سهم معین‌شده، تعرفه‌ای ۲۵درصدی دریافت خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از رویترز، طبق مستندات ثبت شده در سازمان تجارت جهانی که دوشنبه شب منتشر شد، ترکیه از ۱۷ اکتبر، میزان فولاد وارداتی خود را سهمیه‌بندی کرده و برای مقادیر بالاتر از این سهمیه، تعرفه‌ای ۲۵ درصدی دریافت خواهد کرد.

در این گزارش آمده است که ترکیه پس از اعمال تعرفه‌های ۲۵ درصدی دونالد ترامپ بر واردات فولاد، تحقیق بر روی اقدامات محافظتی ضروری را در ماه آوریل آغاز کرده است. این مساله و محدودیت‌های تجاری متعاقب آن در سایر مناطق جهان شامل اتحادیه اروپا، هند و اندونزی، باعث شده است که واردات فولاد به سوی ترکیه سرازیر شود.

تعیین سهمیه‌های واردات فولاد ترکیه، طبق قوانین سازمان تجارت جهانی مجاز هستند. طبق این قوانین اگر کشوری بخواهد صنعت به خصوصی را در برابر افزایش پیش‌بینی نشده و آسیب‌زننده صادرات، حفظ کند، می‌تواند از این قوانین حمایتی موقتی، استفاده کند.

سهمیه واردات برای تولیدکنندگان فولاد مسطح ۳.۱ میلیون تن اعلام شد که کمتر از نصف ۸.۴ میلیون تن وارد شده به ترکیه در سال ۲۰۱۷ است. بر این اساس، برای تولیدکنندگان فولاد طویل، این سهمیه ۵۵۸۵۳۴ تن اعلام شده است که در مقایسه با ۱.۳ میلیون تن وارد شده در سال ۲۰۱۷، بسیار کاهش یافته است.

سهمیه واردات لوله ۲۷۳۹۰۱ تن، فولاد ضدزنگ ۱۳۹۹۳۴ تن و فولاد مصالح ریل ۲۷۰۴۴ تن اعلام شد که همگی کمتر از نصف واردات سال ۲۰۱۷ هستند.

هیچ سهمیه‌ای برای واردات فولاد گرم نورد شده ضدزنگ اعمال نشده است، چراکه این فولاد درترکیه تولید نمی‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.