آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

طلا در بازار جهانی گران شد

طلا 2.71 دلار گران شد و هر اونس طلا 1229.97 دلار فروخته شد.

طلا 2.71 دلار گران شد و هر اونس طلا 1229.97 دلار فروخته شد.

به گزارش فارس به نقل از رویترز، از آنجایی که سرمایه‌گذاران بیزار از ریسک با تشدید تنش‌های تجاری و بلاتکلیفی اقتصادی به طلا پناه بردند، قیمت طلا در معاملات امروز افزایش یافت و در نزدیکی بالاترین 2 سال و نیم گذشته که دیروز رقم خورد در نوسان است.

هر اونس طلا با 2.71 دلار افزایش 1229.97 دلار فروخته شد. طلا دیروز به علت افزایش تنش‌های میان قدرت‌های غربی و عربستان و نگرانی در مورد سرعت رشد اقتصادی جهانی به 1233.26 دلار رسیده بود که بالاترین رقم از 26 جولای به شمار می‌رود.

لوکمن اوتونوگا، تحلیلگر بازار گفت: «درحالی‌که یک جا فروختن های بورس دوباره تاحدی تقاضا را شعله‌ور کرد، عوامل دیگری نیز بود. با تشدید تنش‌های تجاری، نگرانی در مورد کند شدن رشد جهانی و تنش‌های ژئوپلتیکی  و انتخابات میان دوره آمریکا، طلا شانس درخشیدن دارد.»

طلا در زمان‌های بلاتکلیفی سیاسی و مالی به عنوان منبع جایگزین سرمایه‌گذاری استفاده می‌شود.

ذخایر طلای گلدتراست بزرگ ترین صندوق سرمایه‌گذاری طلا در جهان دیروز 0.55 درصد رشد کرده و به 748.76 تن رسیده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.