آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

واژگونی یک اتوبوس در سبزوار

فرمانده انتظامی سبزوار از واژگونی یک دستگاه اتوبوس با یک کشته و ۲ مصدوم در این شهرستان خبر داد.

به گزارش میزان، فرمانده انتظامی سبزوار از واژگونی یک دستگاه اتوبوس با یک کشته و ۲ مصدوم در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ سید محمد هاشمی در تشریح این حادثه گفت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر واژگونی یک دستگاه اتوبوس در کیلومتر ۴۵ محور" سبزوار- نیشابور" بلافاصله گشت تصادفات به همراه نیرو‌های امدادی به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: در این حادثه به علت واژگونی یک دستگاه اتوبوس، یک نفر از مسافران در صحنه تصادف فوت و ۲ نفر دیگر نیز مصدوم که توسط تیم فوریت‌های پزشکی به مراکز درمانی منتقل شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان سبزوار با اشاره به اینکه کارشناس پلیس راه علت حادثه را بی‌توجهی به جلو و ناتوانی راننده در کنترل وسیله نقلیه به علت خواب آلودگی اعلام کرد وگفت: رانندگان قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند تا شاهد چنین حوادث ناگواری نباشیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.