آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

دومین رشد متوالی اوراق مسکن

روز یکشنبه اوراق تسهیلات مسکن اسفند 95 (تسه9512) با افزایش 1600 تومانی به قیمت 52 هزار و 87 تومان معامله شد.

روز یکشنبه اوراق تسهیلات مسکن اسفند 95 (تسه9512) با افزایش 1600 تومانی به قیمت 52 هزار و 87 تومان معامله شد.

تسه9512 دومین روز هفته جاری را نیز صعودی سپری کرد و رشد 2/ 3 درصدی را ثبت کرد. اکثر سررسیدها هم با روند افزایشی حول همین قیمت مبادله شدند.

برخلاف رشد بهای تسه‌ها، این اوراق کماکان از اوج قیمت خود فاصله دارند و در بدترین وضعیت در چهار و نیم سال اخیر به ‌سر می‌برند.

وضعیت رکود تورمی بازار مسکن ادامه دارد و به تبع آن چشم‌اندازی روشن را نمی‌توان برای اوراق مسکن متصور شد.

با جهش قیمت مصالح ساختمانی، رویه قیمت‌گذاری توهمی خانه‌های نوساز ادامه دارد. کاهش فصلی تقاضای خانه نیز باعث شده است تا فقط خانه اولی‌هایی دنبال خرید مسکن باشند که مهلت سررسیدهای آنان رو به پایان است. وام‌های موازی همچون صندوق یکم نیز به رکود اوراق مسکن دامن زده‌اند.

منبع: دنیای اقتصاد

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۰۹/۱۲ ۱۱:۱۹

دوشنبه ۱۲ اذر ساعت ۱۱:۱۰
یورو ۱۳۹۰۰
دلار ۱۲۲۰۰

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.