آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

ورود به کویر مرنجاب تا اطلاع ثانوی ممنوع است

مدیر اجرایی کویر مرنجاب گفت: با توجه به بارش باران در دو روز گذشته مسیر مرنجاب برای گردشگران بسته شد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، حسین حاجی حسینی اظهار کرد: با هماهنگی با مدیریت بحران شهرستان و با توجه به نامساعد شدن جاده مرنجاب تا اطلاع ثانوی ورود گردشگران به منطقه گردشگری مرنجاب ممنوع است.

وی افزود: البته مسیر مرنجاب از ابتدای مسیر جاده فولاد تا کمپ احمد با استفاده از ماشین‌های آفرود و رعایت تمام نکات ایمنی و با هماهنگی عوامل اجرایی منطقه قابل استفاده است، که بهتر است تا گردشگران با احتیاط بسیار وارد این منطقه شوند و از مسیر اصلی خارج نشوند.

به گزارش ایسنا، با توجه به بارندگی زیاد در شهر آران و بیدگل و محدوده کویر مرنجاب در شب گذشته و امروز جاده مرنجاب برای ورود گردشگران مناسب نیست و توصیه می‌شود تا اطلاع ثانوی از ورود به منطقه مرنجاب حتی با خودروهای آفرود خودداری کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.