آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

لپ‌تاپ سه بعدي به بازار آمد

کامپيوترهاي لپ تاپ يا نوت بوکِ جديدِ سه بعدي براي اولين بار براي فروش به عموم عرضه شد.

 اسپنسر کلي، مجري برنامه کليک گفت، در پي استقبال گرم مردم در سراسر جهان از فيلم هاي سينمايي سه بعدي و همچنين از تلويزيون هاي جديد سه بعدي، اکنون رايانه هاي نوت بوکِ سه بعدي توسط برخي شرکت هاي کامپيوتر سازي توليد شده است. به عنوان مثال، فيلم سه بعدي آواتار تاکنون يک و هشت دهم ميليارد پوند در سراسر جهان درآمد از فروش بليت و غيره داشته که در تاريخ سينما بي سابقه است. البته در رايانه هاي قابل حملِ لپ تاپ نيز همچنان استفاده از عينک هاي مخصوص پولارويد براي ديدن تصاوير سه بعدي، الزامي است.

در حال حاضر، شرکت توليد کننده رايانه هاي ايسوس، کامپيوتر نت بوک بسيار گران قيمتي را که داراي قابليت هاي پخش سه بعديِ تصاوير است ساخته و به معرض فروش گذارده است. از سوي ديگر، شرکت ايسر رايانه اي با بهايي نه چندان بالا که قادر است تصاوير سه بعدي پخش کند، در اختيار کاربران قرار داده است.

در حال حاضر، تنها مشکل اينگونه رايانه ها اين است که فيلم ها يا تصاوير زيادي که به صورت سه بعدي ضبط شده باشد، در شبکه اينترنت يا به صورت ويژه براي مشاهده در کامپيوترهاي سه بعدي، توليد نشده است و از اين رو، در اکثر موارد قابليت هاي اين نوع رايانه ها بلااستفاده مي ماند. اين در حالي است که سازندگان اينگونه رايانه هاي نت بوک اميدوارند با افزايش استقبال مردم از اين ايده، بزودي فيلم ها، بازي هاي رايانه اي و ساير منابع و تصاوير سه بعديِ مناسب نيز به صورت گسترده براي رايانه هاي سه بعدي توليد شود و در اختيار همگان قرار گيرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.