آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

جابجایی مقر فرماندهی القاعده

منابع يمني آگاه و نزديك به القاعده گفته‌اند: حدود 15-20 عضو القاعده از جمله رهبران اين گروه در نيمه نخست ماه مارس خاك يمن را ترك و از طريق يك گذرگاه ساحلي از شهر المكلا در استان حضرموت به خاك سومالي رفتند.

منابع يمني آگاه اعلام كردند: در پي اتخاذ تدابير امنيتي شديد عليه القاعده، رهبري گروه القاعده در شبه جزيره‌ي عرب به طور موقت به سومالي منتقل شده است.

به گزارش ايسنا، روزنامه عكاظ - چاپ عربستان - نوشت: منابع يمني آگاه و نزديك به القاعده گفته‌اند: حدود 15-20 عضو القاعده از جمله رهبران اين گروه در نيمه نخست ماه مارس خاك يمن را ترك و از طريق يك گذرگاه ساحلي از شهر المكلا در استان حضرموت به خاك سومالي رفتند.

اين انتقال با فراهم كردن تسهيلاتي از سوي گروه‌هاي خارجي صورت گرفت.

منابع نزديك به القاعده گفتند: رهبران القاعده از مقر خود در سومالي دستوراتي را به بقيه گروه‌ها دادند؛ مبني بر اين كه تمامي فعاليت‌هاي اين گروه در يمن متوقف شود و تمامي ارتباطات قطع و تمامي ديدارها تا ماه ژوئن آينده لغو شود.

از سوي ديگر، اين روزنامه نوشته است: اعضاي حوثي اخيرا بر روي گروه خود نام جديد "انصارالله" را گذاشته‌اند.

ناظران معتقدند اين گام يعني انتخاب نام انصارالله به جاي حوثي‌، به منزله تغييراتي در مقر حوثي‌ها و مقرهاي اطلاع رساني آنها است كه نشان مي‌دهد آنها قصد تاسيس حزب سياسي را دارند.

در خبري ديگر، كميته مسئول پرداخت غرامت به قربانيان منطقه المعجله در استان ابين، در جنوب يمن، پرداخت غرامت به خانواده‌هاي قربانياني كه در حمله نظامي به اين منطقه كشته شده بودند را تصويب كرد.

روزنامه اماراتي دارالخليج نيز نوشت: اعضاي حوثي هشت مهندس نظامي را كه سه روز پيش از سوي اين گروه اسير شده بودند، آزاد كردند.

اين مهندسان در حال خنثي سازي مين‌ها در منطقه‌ي حرف سفيان بودند كه اسير شدند.

يك مقام در كميته ويژه توقف عمليات نظامي ميان ارتش و حوثي‌ها اعلام كرد: اعضاي حوثي هشت مهندس مسئول خنثي‌سازي مين و مواد منفجره را اسير كرده بودند و اين كميته براي آزادي آن‌ها با حوثي‌ها وارد مذاكره شد.

علي عبدالله صالح، رئيس جمهور يمن نيز طي درخواستي از گروه حوثي خواست اجراي بند‌هاي شش گانه‌ توافقنامه‌ي آتش بس را تكميل كنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.