آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

نوبخت: وزیر بهداشت قبلی کم‌تجربه بود

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه وزیر بهداشت سابق کم تجربه بود گفت: بار‌ها به وی اعلام کردیم که در طرح تحول سلامت نمی‌شود خارج از ریل حرکت کرد.

به گزارش فارس علی نوبخت، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در مراسم روز ملی بیمه سلامت اظهار کرد: اجازه ندهید کسی نگوید پول نداریم فقط وزیر بهداشت به عنوان مقام عالی رتبه مجاز است بگوید پول نداریم.

وی ادامه داد: دوره‌ای نمایندگان مجلس را مجبور می‌کردند تا بگوییم پول نداریم و اکنون هیچ مدیر بیمارستانی حق ندارد که بگوید پول نداریم، سال‌ها قبل ما تصمیمی در این زمینه گرفتیم و لایحه بیمه همگانی خدمات درمانی در سال ٧٣ در مجلس تصویب شد و امروز ثمره آن را می‌بینیم.

نوبخت بابیان اینکه در ساله‌های گذشته جریاناتی در کشور ایجاد شده بود و جسد بیماران را گروگان می‌گرفتند در حالی این با شأن جمهوری اسلامی کشور مطابقت نداشت گفت: خوشبختانه در دولت یازدهم سهم سلامت از درآمد ناخالص ملی افزایش پیدا کرد و طرح تحول سلامت اجرایی شد، اما اشتباهاتی صورت گرفت و بیمه‌ها با بدهی‌های زیادی مواجه شدند.

وی گفت: در برنامه ششم توسعه محکم ایستاده ایم و به وزیر بهداشت قبلی که کمی کم‌تجربه بود گفتیم که نمی‌توان خارج از ریل حرکت کرد و راهنما‌های بالینی مصوب شد.

وی تصریح کرد: در شرایطی هستیم که پرونده الکترونیک سلامت، نظام ارجاع و راهنما‌های بالینی بارگذاری شده است و. وزیر بهداشت با وجود اینکه کشتی طوفان زده وزارت بهداشت را با مشکلات مالی تحویل گرفتند و در شرایط تحریم با وجود فشار‌ها و مجاهدت‌ها توانستیم نیاز‌های مردم در حوزه سلامت را فراهم کنیم و برای استکبار جهانی حرف داریم که دیگر جسدی گروگان گرفته نمی‌شود و این اجساد مطهر هستند و باید به داد مردم محروم و دردمند رسید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۳ ۱۸:۱۳

جناب نوبخت
لطفا تشریف بباربدبیمارستانهای قزوین تاپول نداشتن بیمارستانها را درک کنید

خیلی متاسفیم برای خود وسیستنی که مدیرش نمیدونه توی زیرمجموعه اش چه خبره

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۳ ۱۷:۴۷

كافي است هزينه هاي درماني كشور را در دوره ايشان بررسي بعلاوه احيا بيمارستانهاي خصوصي و حساب و كتاب درامدي بعضي پزشكان مورد تعمق واقع تا به هوش سرشار اقاي وزير كم تجربه پي ببريد //

علی۱۳۹۸/۰۸/۱۳ ۱۴:۳۴

الان بیمارستانها ورشکسته هستن و از نظر منابع مالی و تجهیزات و پرداخت حقوق و کارانه مشکل جدی وجود داره بعد اون موقع ما به دروغ بگیم مشکلی نداریم.عجب روش اسلامی ودرستی!!!!!

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۳ ۱۴:۲۲

اخوی تان در سازمان برنامه خوبند؟

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۳ ۱۴:۱۹

متاسفانه یا افزایش هزینه درمان و افزایش درآمد پزشکان از بیت المال(طرح سلامت) خوب به نون و نوایی رسیدند بعد این افزایش حقوق به مدیریت های دیگر دولت سرایت کرد و دولت را در آستانه ورشکستگی رسانده و این وضعیت اجتماعی(فاصله طبقاتی) ایجاد شده است. همه اینها گردن آن وزیر هزار میلیاردی است

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۳ ۱۴:۰۱

با این کم تجربگی مملکت را تحویل پزشکان داد و حالا متوجه شده اید.

ناشناس۱۳۹۸/۰۸/۱۳ ۱۳:۵۴

آن وقت اخوي پر تجربه هستند ؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.