آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
3بازدید

حاتمی‌کیا "بانوی شهرما" را کلید می‌زند

او این بار هم به سراغ شهر می‌رود و شخصیتهای داستان تازه‌اش را در دل اجتماع جستجو می‌کند.

ابراهیم حاتمی‌کیا فیلم سینمایی "بانوی شهر ما" را که یک درام شهری و اجتماعی است به زودی کارگردانی می‌کند.

به گزارش مهر، پیش‌تولید این فیلم سینمایی مدتی است شروع شده و حاتمی‌کیا در حال مذاکره با عوامل مختلف است. "بانوی شهر ما" فیلم تازه این کارگردان درامی شهری و اجتماعی است که محمد پیرهادی آن را تهیه می‌کند. فیلمبرداری این فیلم احتمالا اواخر خردادماه شروع می‌شود.

ابراهیم حاتمی‌کیا فیلمساز برجسته و محبوب سینمای دفاع مقدس اوایل دهه 70 با فیلم "وصل نیکان" نشان داد فیلمسازی اجتماعی و شهری را دوست دارد. او در فیلمهای "دعوت" و "آژانس شیشه‌ای" دوربینش را به شهر آورد. او این بار هم به سراغ شهر می‌رود و شخصیتهای داستان تازه‌اش را در دل اجتماع جستجو می‌کند.حاتمی‌کیا در آستانه 50 سالگی و پس از دیده شدن فیلم "به رنگ ارغوان" می‌رود تا مسیری تازه را شروع کند.

ابراهیم حاتمی‌کیا فیلمهای سینمایی "هویت"، "دیده‌بان"،" مهاجر"،" وصل نیکان" ، "خاکستر سبز"، "از کرخه تا راین"، "برج مینو"، "بوی پیرهن یوسف" ، "ارتفاع پست" و "به نام پدر" را در کارنامه دارد. او مجموعه‌های "خاک سرخ" و "حلقه سبز" را هم کارگردانی کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.