آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

نرخ تورم فروردین اعلام شد

بانک مرکزی تورم فروردین نسبت به اسفندماه گذشته را 1 درصد گزارش کرد.

به گزارش خبرآنلاین، بانک مرکزی اعلام کرد: خلاصه نتایج به دست آمده از شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی در مناطق شهری ایران براساس سال پایه 100=1383 ( 359 قلم کالا و خدمت ) در فروردین ماه 1389 به شرح ذیل است :

شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی در مناطق شهری ایران در فروردین ماه 1389 نسبت به ماه قبل 0/1 درصد افزایش یافت. در مقایسه با ماه مشابه سال قبل ، شاخص مذکور 3/10 درصد رشد داشته است.

نرخ تورم در دوازده ماه منتهی به فروردین 1389 نسبت به دوازده ماه منتهی به فروردین 1388 معادل 4/10 درصد می باشد.

شایان ذکر است باتوجه به اینکه نرخ تورم در اسفندماه 1388 برابر با 8/10 درصد بوده است ، روند کاهشی نرخ تورم در فروردین ماه 1389 نیز ادامه یافته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۲/۱۴ ۱۱:۴۶

بلیط مترو 100 درصد ،قیمت شیر 50 در صد بلیط اتوبوس تاکسی اژانس 25 در صد قیمت مرغ به 3200 رسیده قیمت گوشت به 17 -18 رسیده قیمت میوه 50 در صد قیمت نان و....افزایش یافته اند ایا من در ایران زندگی نمی کنم یا شما؟/؟

nill۱۳۸۹/۰۲/۱۳ ۱۹:۱۱

نمیخام بگم که آمار بالا واقعی نیست اما نمیدونم چرا 4 سالیه که گوشت قرمز از سفره غذایی من حذف شده و عمل به مکروه اسلامی میکنم وبه جای اینکه هر چهل روز یکبار گوشت قرمز بخورم فقط روز عید قربان -آن هم به واسطه فشار روانی ای که نمیخواهم به خانواده وارد بشه- موفق به تهیه آن میشم.

ناشناس۱۳۸۹/۰۲/۱۳ ۱۹:۱۰

نه بابا اینقدرا نبوده ها ،کمتر حساب کن مشتری شیم.

مصطفی۱۳۸۹/۰۲/۱۳ ۱۸:۴۹

ایا نان-گوشت-سیبزمینی- پیاز و.........مایحتاج روزانه که بعضا بیش از صد در صد گران شده اند جزو 359 قلم کالا نیستند؟؟؟؟؟؟؟؟.

ناشناس۱۳۸۹/۰۲/۱۳ ۱۸:۱۱

منو اين همه خوشبختي محاله،محاله،محاله.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.