آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

مسجد الاقصی تا اطلاع ثانوی تعطیل شد

سازمان اوقاف اسلامی قدس اعلام کرد، درهای مسجد الاقصی از بامداد امروز (دوشنبه) تا اطلاع ثانوی به روی نمازگزاران بسته خواهد بود.

مسجد الاقصی تا اطلاع ثانوی تعطیل شد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، این سازمان در بیانیه‌ای اعلام کرد تصمیم فوق بنا به توصیه مراجع دینی و پزشکی در شهر قدس به منظور جلوگیری از انتشار ویروس کرونا اتخاذ شده است.

در این بیانیه آمده است که این تصمیمی دردناک است که برای حفظ جان و سلامت شهروندان و بنا بر فتوای مراجع دینی اتخاذ شده است، اما با این حال اذان همچنان در مسجد الاقصی پخش خواهد شد.

سازمان اوقاف اسلامی قدس تمامی فلسطینیان را به همکاری و همدلی و رعایت اصول بهداشتی به منظور گذر از این بحران که دامن جهانیان را گرفته است، فراخواند.

تاکنون صدها تن در اراضی اشغالی فلسطین به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند.

وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی در تازه‌ترین بیانیه خود اعلام کرد، تا بدین لحظه ۱۰۷۱ اسرائیلی به ویروس کرونا مبتلا شدند که حال ۲۰ تن از مبتلایان وخیم است و یک تن هم در بیمارستانی در قدس اشغالی فوت شده است.

از طرف دیگر، وزارت بهداشت فلسطین هم شمار فلسطینیان مبتلا به کرونا را تا این لحظه ۵۹ تن اعلام کرده است. ۵۷ تن از این افراد از ساکنان کرانه باختری و ۲ تن هم ساکن نوار غزه هستند. تاکنون ۱۷ تن بهبود یافته و مرخص شده‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.