آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

۳۰ درصد از سهام عدالت چند؟

ارزش واقعی سهام عدالت بر اساس تابلوی روز بورس تغییر می‌کند و از زمانی که امکان فروش ۳۰ درصد از این سهام برای مشمولان فراهم شده است، ارزش واقعی یک سهام عدالت ۴۹۲ هزار تومانی، بین ۱۷ تا ۱۹ میلیون تومان تغییر کرده است. بر این اساس و طبق آخرین قیمت ها، ۳۰ درصد سهام عدالت، کمی بیش از پنج میلیون تومان است.

۳۰ درصد از سهام عدالت چند؟

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، پس از آزادسازی سهام عدالت، مشمولان این سهام که روش مستقیم را برای مدیریت سهام خود انتخاب کرده اند، می‌توانند با مراجعه به سامانه www.sahamedalat.ir ارزش واقعی سهام و جزئیات دارایی خود را مشاهده کنند.

بر این اساس و طبق آخرین به روز رسانی گزارش دارایی که مربوط به تاریخ ۱۳ مرداد است، ارزش واقعی سهام عدالت با ارزش اولیه ۴۹۲ هزار تومان کمی بیشتر از ۱۷ میلیون و ۹۳۵هزار تومان است.

این درحالی است که ارزش این سهام در اوایل خردادماه حدود هفت میلیون و ۶۶۰ هزار تومان بود.

بر این اساس و با توجه به اینکه درحال حاضر امکان فروش ۳۰ درصد سهام عدالت برای مشمولان وجود دارد، ۳۰ درصد سهام عدالت با ارزش اولیه ۴۹۲ هزار تومان، پنج میلیون و ۸۰۶ هزار تومان می‌شود.

مشمولان باید توجه داشته باشند که می‌توانند ۳۰ درصد سهم خود را یا از طریق کارگزاری یا از طریق بانک به فروش برسانند و فقط زمانی می‌توانند در مورد اینکه چه میزان از کدام سهم خود را به فروش برسانند که از طریق کارگزاری اقدام به فروش کنند. در غیر اینصورت و چنانچه از طریق بانک اقدام به فروش سهام خود کنند، اختیاری در این زمینه نخواهند داشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

علی۱۳۹۹/۰۵/۱۵ ۱۷:۱۷

فرهنگیا کجا وضعشون خوبه اخه پایه حقوق کل حکم من ۲۷۰۰ هزار تومنه روا نداری سهام عدالتم داشته باشم ..تازه نمیشه بفروشمش افتاده دست سرمایه گزار استانی یقه خودتو جر نده بدبخت برو خیابون اعتراض کن اگه وجود داری

محسن۱۳۹۹/۰۵/۱۵ ۱۶:۵۱

دولت محترم!پنجاه درصدش را داده مابقیش چی شد!!!!!

بانک مسکن پول مردمو بده۱۳۹۹/۰۵/۱۵ ۱۶:۴۱

دیگه عمرا 30% دوم سهامو بفروشم دیگه گولتونو نمیخورم یه بار پولمونو بالا کشیدین دیگه کور خوندین این بارم جیبتونو با پول ما پر کنین هر کی باز بفروشه حقشه هرچی سرش بیاد به این دولت و مسئولین هییییییچ اعتمادی نیست

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۱۵ ۱۴:۲۶

این اسمش سهام بی عدالتیه نه سهام عدالت . وقتی داشتن سهام رو میدادن به همه کارمندان دولت ندادن و فقط به کسایی مثل فرهنگیان و تامین اجتماعی و ... دادند . والا به خدا فرهنگیا وضعشون بد نیست . تدریس خصوصی دارن . تعطیلی مداوم دارن . درس هم که درست حسابی نمیدن . اگه این حق الناسه ما که راضی نیستم .

یوسف۱۳۹۹/۰۵/۱۵ ۱۳:۴۳

از یازدهم خرداد درخواست فروش زدم هنوز پول واریز به حساب نشده

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.