آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

شایعه خروج سفیر آمریکا از بغداد

منابع اعلام کردند که اخباری از خروج سفیر آمریکا در بغداد و رفتن وی به کنسولگری آمریکا در اربیل مطرح است.

شایعه خروج سفیر آمریکا از بغداد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، اسکای نیوز گزارش داد که اخباری درخصوص خروج سفیر آمریکا در بغداد و رفتن وی به کنسولگری کشورش در اربیل مطرح است.

خبرنگار اسکای نیوز اعلام کرد که تصمیم بستن سفارت آمریکا ممکن است روز دوشنبه صادر شود.

در همین حال، شبکه الشرقیة گزارش داده است که دولت آمریکا عملاً تصمیم به بستن سفارت خود در بغداد گرفته است و تحریم‌های سنگینی بعد از بستن این سفارت‌خانه إعمال خواهد شد.

این در حالی است که شبکه العربیه به نقل از منابع آگاه اعلام کرده است که تکذیبی از جانب آمریکا در مورد خروج ماتیو تولر، سفیر آمریکا از بغداد و رفتن وی به اربیل وجود دارد.

پیشتر نیز یک منبع عراقی اعلام کرد، وزارت خارجه آمریکا به رئیس جمهوری عراق نسبت به تعطیلی سفارت ایالات متحده در بغداد آخرین اخطار را داده است.

یک منبع عالی رتبه دولت عراق به سی ان ان گفت: مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا هشدار داده است در صورت تداوم حملات گروه‌های عراقی به سفارت آمریکا در بغداد، ایالات متحده اقدام به تعطیلی سفارتش می‌کند.

این منبع که به دلیل حساسیت این مسأله خواست نامش فاش نشود، اعلام کرد، پامپئو آخرین اخطار را به دولت عراق داده تا اقدامات جدی برای توقف حملات به سفارت آمریکا و کاروان‌های نظامی این کشور در بغداد اتخاذ شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۷/۰۷ ۰۹:۴۱

از این به بعد دیگه عراق هم دلار نخواهد داشت که به ما بدهد. هاها

ناشناس۱۳۹۹/۰۷/۰۷ ۰۹:۳۱

دلاراومد پایین؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.