آخرین خبرمحسن رضایی: هرکسی با ایران دربیفتد تاوان آن را خواهد داد
3بازدید
۰

ماجرای ارتکاب قتل توسط مدیر تعزیرات حکومتی جیرفت

دادستان عمومی و انقلاب جیرفت با تاکید بر این مطلب که قتل اخیر در این شهرستان به دلیل اختلافات خانوادگی رخ داده است، گفت: علی رغم شایعات و حواشی مطرح شده در فضای مجازی مبنی بر ارتکاب قتل توسط یک قاضی، متهم این پرونده مدیر شهرستانی اداره تعزیرات حکومتی بوده و هیچ ارتباطی با دستگاه قضایی نداشته است.

ماجرای ارتکاب قتل توسط مدیر تعزیرات حکومتی جیرفت

 به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، "حسین سلامی" در تشریح جزییات این خبر افزود: حسب اعلام مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان، متهم این پرونده از تاریخ ۲۲ آذرماه سال جاری بازنشسته شده است.

وی با اشاره به این مطلب که متهم این پرونده درحال حاضر ضمن تفهیم اتهام با قرار بازداشت موقت در زندان به سر می‌برد، اظهارداشت: اتهام انتسابی به متهم این است که در تاریخ ۲۹ آذرماه سال جاری و حوالی ساعت ۱۱ در پی بروز اختلافات و مشاجرات خانوادگی با استفاده از سلاح کلت فاقد مجوز و با شلیک دو گلوله همسرش را به قتل رسانده است.

دادستان عمومی و انقلاب جیرفت از مردم خواست با پرهیز از توجه به شایعات و حواشی مطرح شده در فضای مجازی، هرگونه اطلاعات درباره ابعاد این پرونده و برخورد‌های قانونی با متهم را از طریق مراجع قانونی و قضایی پیگیری کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.