آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
3523بازدید

علت اختلالات موجود در همراه اول

وی تصریح کرد: بروز اختلال در سرویس دهی به مشترکان در صورت انجام طرحهای توسعه ای در شبکه در همه کشورها اتفاق می افتد و این روند اجتناب ناپذیر است.

معاون نظارت و مدیریت شبکه ارتباطات سیار، علت اختلالات موجود در شبکه تلفن همراه اپراتور اول را انجام طرحهای توسعه ای در این شرکت عنوان کرد.

محمدحسین فلاح اصغری در گفتگو با خبرنگار مهر،علت ایجاد اختلال در شبکه تلفن همراه شرکت ارتباطات سیار و قطع سرویس دهی به مشترکان طی روزهای اخیر را انجام طرحهای توسعه ای در این شرکت عنوان کرد.

معاون نظارت و مدیریت شبکه ارتباطات سیار افزود: سوئیچ HLR در سیستم مرکز راه آهن طی روز گذشته فعالیت توسعه ای داشته و به همین دلیل، سرویس دهی به مشتریان با اختلال مواجه شده است.بر این اساس فعالیت این سوئیچ، سرویس دهی به حدود 2 میلیون مشترک را دربرمی گیرد که ممکن است برخی از آنان با اختلال در سرویس دهی مواجه شوند.

وی تصریح کرد: بروز اختلال در سرویس دهی به مشترکان در صورت انجام طرحهای توسعه ای در شبکه در همه کشورها اتفاق می افتد و این روند اجتناب ناپذیر است.

گفتنی است ، طی روزهای اخیر مشکلات فراوانی در سرویس دهی و ارتباط با سایر مشترکان در شبکه تلفن همراه اپراتور اول به وجود آمده و برخی مشترکان با قطع آنتن و شبکه تماس بدون هیچگونه اطلاع رسانی از سوی این شرکت مواجه شده اند که مسئولان علت آن را انجام طرح های توسعه ای ذکر می کنند.

از سوی دیگر، عملیات بهینه سازی شبکه ارتباطات سیار و طرح بهبود کیفیت سرویس دهی به مشتریان از حدود دو سال قبل در این شرکت آغاز شده؛ اما نتیجه عملکرد این بخش در کاهش اختلالات شبکه تلفن همراه اپراتور اول مشاهده نشده و با وجود عملکرد بخش بهینه سازی، روند اختلالات نیز همچنان ادامه دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۷/۰۲/۲۱ ۱۲:۴۴

یعنی حالا که پس از یک روز قطعی تلفن،شبکه را بهبود دادند،خدماتgprsکه قرار بود اسفند86 راه اندازی شود برقرار شده؟!

ناشناس۱۳۸۷/۰۲/۲۱ ۰۸:۰۹

پس حقوق مصرف کننده چی ؟؟؟

ناشناس۱۳۸۷/۰۲/۲۱ ۰۷:۵۳

با تشكر از اطلاع رساني
بايد عرض كنم فكر نمي كنم كسي از نابسامانيهاي بوجود آمده بخاطر توسعه شبكه ناراضي باشند و شايد خيلي ها راضي باشند چندين روز بكل تلفنهاي همراه قطع شود بشرطي كه واقعا اين توسعه انجام يافته و پس از پايان كار مشكلات حل شود نه اينكه هر روز به يك بهانه اي اختلال داشته باشيم!

ناشناس۱۳۸۷/۰۲/۲۱ ۰۷:۴۸

آیا نمی شد که قبلا به اطلاع مردم برسد
تا به کی باید ما ضرر ندانم کاری های مسوولان را بخوریم؟

ناشناس۱۳۸۷/۰۲/۲۱ ۰۷:۴۷

من يك روز تمام تلفنم قطع بود و روز بسيار مشكلي را داشتم چه زيان ما را جبران خواهد كرد

ناشناس۱۳۸۷/۰۲/۲۱ ۰۷:۴۳

اینهمه پیامک برایمان ارسال می کنند یک پیامک برای هشدار ارسال می کردند تا اینطور مردم غافلگیر نشوند مگر اینکه خودشان هم غافلگیر شده باشند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.