آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

اسباب‌کشی در پایتخت ممنوع شد

فرمانده انتظامی تهران بزرگ اعلام کرد که از فردا، ۲۸ اسفند تا ۱۵ فروردین ماه هرگونه اسباب‌کشی و جابجایی اثاثیه در پایتخت بدون اجازه از کلانتری‌ها ممنوع است.

به گزارش ایسنا، سردار حسین رحیمی دراین باره گفت: اسباب‌کشی و هرگونه جابجایی وسایل منزل از ۲۸ اسفند ماه ۹۹ تا ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۰ ممنوع است و اگر شهروندان بخواهند اسباب‌کشی کرده یا اثاثیه‌ای را جابه‌جا کنند باید به کلانتری محل مراجعه و مجوز لازم را دریافت کنند.

وی درباره چگونگی دریافت مجوز نیز گفت: همانطور که گفتم متقاضیان باید به کلانتری مراجعه و فرم‌هایی را که در اختیار کلانتری‌ها قرار داده‌ایم دریافت و تکمیل کنند تا مجوز مربوطه برایشان صادر شود.

رحیمی درباره تمهیدات نوروزی پلیس نیز گفت: بیش از ۲۰ هزار نیروی پلیس پایتخت در نوروز ۱۴۰۰ در آماده‌باش هستند. طرح نوروزی پلیس در پایتخت از ۲۸ اسفند آغاز شده و تا ۱۵ فروردین ماه ادامه خواهد داشت.

به گفته وی در اجرای این طرح علاوه بر آماده‌باش پلیس‌های پیشگیری، آگاهی، راهور و ... کلانتری‌ها، کانکس‌های پلیس نیز فعال بوده و ۱۹۰ ایستگاه نوروزی نیز اقدام به ارائه خدمات شبانه روزی به شهروندان خواهند کرد.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ افزود: در طول تعطیلات نوروزی گشت‌های خودرویی، موتوری و پیاده پلیس در سطح محلات افزایش خواهد یافت و اقدام به گشت‌زنی در معابر و محلات خواهند کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.