آخرین خبرپاسخ قاطع ایران به اتهام‌پراکنی غرب در شورای آیمو
4بازدید
۰

موضع‌گیری بلینکن نسبت به اظهارات بایدن علیه پوتین

:وزیر خارجه آمریکا اظهارات اخیر بایدن درباره پوتین را "عملگرایی سیاسی" توصیف کرده است.

موضع‌گیری بلینکن نسبت به اظهارات بایدن علیه پوتین


به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، ماه گذشته میلادی جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا در گفتگویی با شبکه خبری ای.بی.سی نیوز گفت که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه باید بهای مداخله در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را بدهد. وی در پاسخ به اینکه آیا پوتین را "یک قاتل" می‌داند نیز پاسخی تایید کننده داد.

آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در پاسخ به سوالی درباره اینکه چطور بایدن می‌تواند پوتین را یک "قاتل" بداند و در عین حال، خواستار همکاری در زمینه‌هایی با روسیه باشد، به روزنامه واشنگتن پست گفت: بایدن درباره دو مساله رویکردی "شفاف و واضح" دارد.

وی افزود: از یک طرف باید روسیه را بابت اقدامات" بی پروا یا خصمانه‌ای" که انجام می‌دهد، مسئول بداند و از طرف دیگر آماده همکاری با این کشور در حوزه‌هایی است که ممکن است در راستای منافع مشترک باشد.

بلینکن ادامه داد: این ماهیت دو طرفه سیاست آمریکا در قبال روسیه، عملگرایی سیاسی است.

وی همچنین بابت تحرکات احتمالی سربازان روسی در مرزهای اوکراین نیز ابراز نگرانی کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.