آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

قاتل همسرکش دستگیر شد

فرمانده انتظامی دامغان گفت: قاتل ساکن دامغان پس از دستگیری در بازجویی به قتل همسر خود اعتراف کرد.

به گزارش ایرنا، سرهنگ علوی دیروز افزود: در پی مفقودی یک خانم در دامغان، پسر خانواده با حضور در پلیس آگاهی موضوع مفقودی را به نیروی انتظامی اعلام کرد.

وی ادامه داد: در پی اعلام مفقودی پسر مقتول به نیروی انتظامی، موضوع در دستور کار قرار گرفت و اقدامات پلیسی برای تعیین وضعیت فرد مفقود شده توسط کارآگاهان پلیس آگاهی آغاز شد.

فرمانده انتظامی دامغان گفت: با تحقیقات انجام گرفته و در کمتر از سه ساعت جسد فرد مفقود در باغچه یکی از منازل همسرش در یکی از محلات جنوب شهر دامغان در حالی که دفن شده بود کشف و بلافاصله پس از کشف جسد، همسر مقتول به عنوان مظنون اصلی قتل دستگیر شد.

وی اضافه کرد: همسر مقتول در تحقیقات فنی به انجام قتل اعتراف و بیان کرد که همسرش را پس از مشاجره با ضربات چاقو به قتل رسانده و سپس وی را داخل باغچه حیاط منزلش دفن کرده است.

او تصریح کرد: این قتل بر اثر اختلافات خانوادگی در یکی از محله های جنوبی شهر دامغان به وقوع پیوست و فرد قاتل نیز دستگیر و تحویل مراجع قضایی شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.