آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

آخرین وضعیت جسمی مهدی چمران

نایب‌رئیس شورای شهر تهران درباره آخرین وضعیت بیماری رئیس شورای شهر تهران توضیحاتی را ارائه کرد.

آخرین وضعیت جسمی مهدی چمران

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، پرویز سروری در حاشیه برگزاری هفتمین جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نخستین دستور جلسه امروز مشخص و مصوب شدن ترکیب اعضای کمیسیون‌های شش‌گانه شورای شهر تهران است که البته روز گذشته رأی‌گیری استمزاجی انجام شده است اما امروز در صحن شورا رأی‌گیر خواهد شد.

وی تصریح کرد: با مشخص شدن ترکیب کمیسیون‌های شش‌گانه شهر تهران فعالیت‌ها در کمیسیون‌ها آغاز خواهد شد و امیدواریم بتوانیم پاسخ‌های مردم را برآورده کنیم.

نایب‌رئیس شورای شهر تهران گفت: در ادامه جلسه امروز مدیرعامل فناوری و اطلاعات شهرداری تهران در صحن شورا حاضر و گزارشی را ارائه خواهد کرد که با توجه به اهمیت هوشمندسازی خدمات این گزارش از اهمیت ویژه‌ای برخوردار خواهد بود.

سروری درباره آخرین وضعیت فرآیند درمانی چمران رئیس شورای شهر تهران گفت: بحمدلله حال آقای چمران خوب بوده و در هفته آتی به شورا خواهند آمد البته تأکید کادر پزشکی این است که تعجیلی برای حضور شورا نداشته باشند و ان‌شاءالله با بهبودی کامل وی در صحن شورا حاضر خواهند شد.

وی درباره نوع بیماری چمران خاطرنشان کرد: بنابر اعلام پزشکان مویرگی پاره شده است و هرگونه خبری مبنی بر سکته مغزی رئیس شورای شهر تهران تکذیب می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۶/۰۷ ۱۳:۲۴

مگه پست ومقام چقدر ارزش داره

احمد۱۴۰۰/۰۶/۰۷ ۱۳:۰۰

ما شیفتگان خدمتیم نه تشنگان قدرت!!!!!

ناشناس۱۴۰۰/۰۶/۰۷ ۱۲:۳۲

این مویرگی که می فرمایید پاره شده برای عوام اسمش سکته است، حالا چرا خواص حتی این رو هم میخوان تحریف کنند رو من متوجه نمیشم.

ناشناس۱۴۰۰/۰۶/۰۷ ۱۲:۰۵

در سکته های مغزی که مویرگ پاره میشه و حداقل طول درمان یکسال در محیطی عاری از استرس و هیجان است خوب مگه قط ارجال است یه نفر دیگه را رئیس کنید

ناشناس۱۴۰۰/۰۶/۰۷ ۱۱:۲۵

85 سالسش کی میخواد دست از سر تهران برداره

ناشناس۱۴۰۰/۰۶/۰۷ ۱۰:۵۳

اینا برای اینه که با داشتن ای همه جوون نخبه و پر انرژی، حضرات دست از ریاست نمی کشند.
آقا مریضی؟ استغفا بده.

ناشناس۱۴۰۰/۰۶/۰۷ ۱۱:۱۴

پس کی به امت اسلامی خدمت کنه؟

کاربر۱۴۰۰/۰۶/۰۷ ۱۰:۵۱

مویرگی پاره شده است!!؟؟؟

ناشناس۱۴۰۰/۰۶/۰۷ ۱۰:۴۷

مگه در سکته مغزی شاهرگ پاره میشه؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.