آخرین خبرمحسن رضایی: هرکسی با ایران دربیفتد تاوان آن را خواهد داد
0بازدید
۰

زمان سفر رییس فیفا به تهران و دیدار با رییسی

سال آینده اواخر ژانویه و یا فوریه (دی یا بهمن ۱۴۰۰) به ایران سفر خواهم کرد که با هم به تماشای فوتبال بنشینیم، فوتبال ایران را جشن بگیریم.

رییس فیفا با پاسخ مثبت به دعوت رئیس فدراسیون فوتبال ایران اعلام کرد که اواخر ژانویه یا اویل فوریه ۲۰۲۲ (دی یا بهمن ۱۴۰۰) به ایران سفر خواهد کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، شهاب الدین عزیزی خادم، رییس فدراسیون فوتبال با جیوانی اینفانتینو، رییس فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) دیدار و گفتگو کرد.

اینفانتینو خطاب به همه هواداران فوتبال در ایران گفت: از ملاقات با رییس فدراسیون فوتبال، دوست عزیزم مفتخرم و بسیار خوشحالم. به همه اعلام می‌کنم که سال آینده اواخر ژانویه و یا فوریه (دی یا بهمن ۱۴۰۰) به ایران سفر خواهم کرد که با هم به تماشای فوتبال بنشینیم، فوتبال ایران را جشن بگیریم. به زودی شما را خواهم دید.

رییس یوفا پیش از این سه بار در دوران ریاست کفاشیان و تاج در ایران حاضر شده است که از این جمله باید به فینال لیگ قهرمانان آسیا در سال ۲۰۱۸ اشاره کرد. البته بسیاری از این سفرها برای اعمال فشار به ایران برای ورود زنان به ورزشگاه ها و عدم دخالت دولت در امور فوتبال بوده است.

در این سفر احتمال بسیار زیاد رییس فیفا با رییس جمهور ایران ملاقات خواهد داشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.