احتمال سفر پاپ به ایران

«شارلی انویه تکیه» نماینده آشوریان و کلدانیان ایران در مجلس شورای اسلامی در دیدار با پاتریارک «لوئیس روفائیل ساکو» کاردینال کلیسای آشوری و کلدانی عراق درباره سفر مقام های دینی کلیسا و نیز احتمال سفر پاپ به ایران گفت و گو و تبادل نظر کرد.
کد خبر: ۱۰۷۶۵۰۲
|
۲۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۳ 16 September 2021
|
6630 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، نماینده مسیحیان آشوری و کلدانی ایران در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با کاردینال کلیسای آشوری و کلدانی عراق با تاکید بر وضعیت و شرایط مطلوب هموطنان مسیحی در ایران تصریح کرد: ما افتخار می کنیم در جمهوری اسلامی ایران زندگی می کنیم و انتظار ما از چهره های روحانی خود این است که با دیدار از همکیشان خود در کشور ایران، مایه دلگرمی آنها باشند.

کاردینال ساکو نیز در این دیدار خواستار ارتباط بیشتر و تعامل موثرتر مسیحیان ایران و عراق شد.

کاردینال کلیسای آشوری و کلدانی عراق قول داد در کمترین زمان ممکن به ایران سفر کند و احتمال داد که پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک های جهان نیز به ایران سفر کند.

او علت دیدار کمتر مقام های واتیکان از جمهوری اسلامی ایران را محدودیت های موجود درباره شیوع کرونا دانست.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟