روستای «اندج» از توابع الموت شرقی استان قزوین است. شرایط اقلیمی خاص این روستا موجب شده که اندج تولید کننده یکی از مرغوب ترین انواع لوبیا چیتی استان قزوین و چه بسا کشور باشد. در اکثر مواقع در این روستا مراحل کاشت، داشت و برداشت این محصول با همکاری تمام اعضای خانواده صورت میگیرد. در مرحله برداشت، ساقه لوبیا از انتهای پایه قطع شده و بعد از حدود ۱۰ روز که بوته لوبیا کاملا خشک شد از پایه ها جدا میشود و در مرحله خرمن کوبی با چوبی مخصوص سر دستههای تلمبار شده کوبیده میشود تا لوبیا از پیله های دور خود جدا شود، در نهایت به وسیله باد دانه های ارزشمند لوبیا چیتی از ساق و برگ جدا و آماده فروش میشوند./ عکس : حدیث باقری - ایسنا