آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
3بازدید

دریای قشم امروز مواج می‌شود

رییس هواشناسی شهرستان قشم گفت: بر اساس پیش‌بینی ها و با شدت یافتن بادهای جنوب غربی تا شمال شرقی، دریای قشم به ویژه در بخش غربی و جنوبی این جزیره روز جمعه و شنبه مواج می‌شود.

دریای قشم امروز مواج می‌شود

به گزارش «تابناک»، محمد کاملی دیرستانی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هم چنین امکان رعد و برق وجود دارد که هر کجا سامانه تقویت شود، رگبار پراکنده باران نیز روی خواهد داد.

وی با اشاره به امکان وقوع گرد و خاک به دلیل باد شدید ادامه داد: انتظار می‌رود که وزش باد به ۲۴ نات(۴۰ کیلومتر در ساعت) برسد و ارتفاع موج نیز تا ۴ پا(۱۲۰ سانتی‌متر) افزایش پیدا کند.

رییس هواشناسی قشم تصریح کرد: این رویدادها باعث اختلال در تردد شناورهای سبک می‌شود و امکان آسیب رسیدن به تورهای صیادی نیز وجود دارد.

وی افزود: بر این اساس توصیه می‌شود شناورهای سبک از تردد در این مناطق خودداری کنند.

کاملی دیرستانی در ادامه با اشاره به بارش نقطه‌ای باران در طول سال جاری اظهار کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا کنون ۱۳.۹ میلی‌متر بارش در قشم ثبت شده است که در همسنجی با مدت مشابه سال قبل حدود ۸۹ درصد کاهش داشته است.

وی افزود: این در حالی است که سال ۱۳۹۸ از نظر بارندگی برای قشم پربار بود و تا آذرماه آن سال ۳۰۸ میلی‌متر بارندگی ثبت شد.

رییس هواشناسی قشم گفت: امروز و فردا هرکجا که سامانه تقویت شود امکان بارش باران به صورت رگبار وجود دارد.

جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر داز توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.