آخرین خبرمحسن رضایی: هرکسی با ایران دربیفتد تاوان آن را خواهد داد
2بازدید
۰

نجات نوجوان زنجانی از میان آتش چوب‌بستنی‌ها

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری زنجان گفت: نوجوان گرفتار در آتش‌سوزی انبار چوب‌بستنی نجات داده شد.

نجات نوجوان زنجانی از میان آتش چوب‌بستنی‌ها
به گزارش تابناک، مجید امیرفضلی در گفتگو با ایسنا، اظهار کرد: عصر امروز در پی آتش‌سوزی یک انبار چوب‌بستنی آتش‌نشانان ایستگاه ۶ به محل اعزام شدند.

وی با بیان اینکه حادثه در زیرزمین یک منزل مسکونی که کارگاه چوب‌بستنی بود، رخ داده است، گفت: برای اطفای این حریق ۱۰ نیروی عملیاتی از ایستگاه‌های ۶ و ۲ و ۳ به محل حادثه اعزام شد.

این مسئول با اشاره به اینکه اطفای عملیات حرق در این محل ۴ ساعت به طول انجامید، ادامه داد: نوجوان ۱۵ ساله‌ای که در زمان حریق در این کارگاه گیر کرده بود، توسط آتش‌نشانان نجات پیدا کرد.

امیرفضلی با اشاره به اینکه وقوع این آتش‌سوزی خسارت جانی نداشت، تصریح کرد: از شهروندان می‌خواهیم که نکات ایمنی را رعایت کنند تا دچار چنین حوادثی نباشیم.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری زنجان خاطرنشان کرد: کارگاهی که آتش گرفته است، بحث تداخل منزل مسکونی و کارگاه بوده است که یکی از دلایل آتش‌سوزی بوده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.