آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

جریمه خودروی افراد واکسن نزده

اگر فردی که پلاک خودرو به نامش ثبت نشده باشد دز دوم یا سوم واکسن خود را تزریق نکرده باشد و تردد آن از سوی دوربین ها احصا شود به ازای هر ۲۴ ساعت تردد یک میلیون تومان جریمه برای پلاکی که به نام آن کد ملی صادر شده در نظر گرفته می شود. دبیر کمیته اجتماعی، امنیتی و انتظامی ستاد کرونا با پاسخ به این پرسش که چرا دیگر نمی توان مانند گذشته محدودیت‌های شدید کرونایی را ابلاغ کرد، جزئیات جریمه خودروی افراد واکسن نزده را تشریح کرد.

جریمه خودروی افراد واکسن نزده

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، حسین قاسمی در جلسه هماهنگی طرح های ترافیکی ویژه نوروز ۱۴۰۱ که پیش از ظهر امروز در شهرک آزمایش برگزار شد، گفت: ما در زمان شیوع کرونا از اسفند سال ۹۸ تاکنون سه دوره فرضی را پشت سر گذاشتیم. البته از حدود یک ماه قبل از ورود کرونا به کشور سازمان پدافند غیرعامل نیز جلساتی را در این خصوص برگزار کرده بود. اما دوره اول از زمان شناسایی اولین مورد مبتلا به کرونا در اسفند ۹۸ آغاز شده و می توان گفت که تا آبان ۹۹ ادامه داشت. در این دوره ما تمهیدات و محدودیت ها را به صورت موردی دنبال می کردیم و به دلیل کافی نبودن اطلاعات مان از کرونا و نحوه مواجهه با آن تمهیدات چندان جامع و مشخص نبود.

وی افزود: پس از آن طرح محدودیت‌های هوشمند به اجرا درآمد که بر اساس آن یکسری محدودیت‌ها بر اساس رنگ‌بندی شهرها اجرایی شد. همان طور که می‌دانید رنگ‌بندی این شهرها در ابتدا سه نوع بود و بعدتر به چهار رنگ افزایش پیدا کرد. در این دوره محدودیت های کرونایی در پنج سطح برای اصناف، آموزش و پرورش، فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و... اتخاذ شد. دوره سوم نیز دوره‌ای است که ما از سامانه هوشمند برای این امر استفاده کردیم و مبنای ما نیز استعلام واکسیناسیون افراد و ابتلای آنان براساس کد ملی است.

قاسمی با بیان اینکه سامانه سکوی مدیریت تبادل اطلاعات در حوزه مدیریت هوشمند کرونا با استفاده از ظرفیت معاونت علمی ریاست جمهوری و شرکت های دانش بنیان شکل گرفت، گفت: با این سامانه ما دیگر مانند قبل ممنوعیت های تردد نداریم و در واقع ممنوعیت ها و محدودیت های ما به واکسن و بیمار نبودن افراد مشروط شده است.

دبیر کمیته اجتماعی، امنیتی و انتظامی ستاد کرونا با بیان اینکه در رابطه با سفرهای نوروز ابتدا قرار شد طرح براساس تزریق دو دوز از واکسن کرونا انجام شود، تصریح کرد: اما روز گذشته ستاد ملی مقابله با کرونا بر ضرورت تزریق سه دز واکسن تأکید کرد و بنا شد تا آن دسته از افرادی هم که سه ماه از تاریخ دز دوم واکسن شان گذشته است حتما دز سوم را دریافت کنند.

وی افزود: بر این اساس قرار شد در فاز نخست بر اساس اطلاعات ارائه شده توسط دوستان سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای اطلاعاتی که از ۱۷۰۰ دوربین بین شهری و ۱۲۷ دوربین شهری احصا می شود، ملاک عمل قرار بگیرد.

قاسمی با بیان اینکه بر اساس آمارها به طور میانگین در مجموع ۸۵ درصد از جمعیت هدف در کشورمان دز اول و دوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند، گفت: این آمار شامل ۹۱ درصد تزریق دز اول و حدود ۸۵ درصد تزریق دز دوم است و افرادی هم که نوبت تزریق دز سوم آنان رسیده است باید واکسن خود را تزریق کنند. ملاک ما در مورد محدودیت سفر پلاک خودرو است و با سرنشینان خورو کاری نداریم. یعنی اگر فردی که پلاک خودرو به نامش ثبت نشده باشد دز دوم یا سوم واکسن خود را تزریق نکرده باشد و تردد آن از سوی دوربین ها احصا شود به ازای هر ۲۴ ساعت تردد یک میلیون تومان جریمه برای پلاکی که به نام آن کد ملی صادر شده در نظر گرفته می شود.

وی با بیان اینکه طبق آمارهای ما حدود ۶ تا ۸ میلیون نفر در برابر کرونا واکسینه نشده‌اند، گفت: البته بخشی از این آمار مربوط به حوزه کودکان و دانش آموزان است اما برآوردهای ما نشان می‌دهد که بین ۱.۵ تا ۲ میلیون دستگاه پلاک خودرو و در واقع صاحب خودرو واکسینه نشده اند و ما بنا داریم که از طریق تبادل اطلاعات در بستر این سامانه این دسته از خودروها را جریمه کنیم. دیگر خودروها برای تردد مشکلی ندارند و همان طور که گفتم خودروهایی که پلاک شان برای واکسیناسیون تأیید نشده مشمول جریمه می شود.

قاسمی درباره اینکه چرا محدودیت‌های کرونایی همچون سال‌های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ در ایام نوروز اجرایی نمی شود، گفت: ما به چند دلیل امکان اجرای این محدویت ها را نداریم. اول اینکه دیگر تاب آوری مردم مانند گذشته نیست و آنان دو سال را در شرایط محدودیت سپری کردند. از طرف دیگر ۸۵ درصد از جمعیت ما واکسن کرونا را دریافت کرده اند که این ها باید بتوانند زندگی را به شکل عادی و البته با رعایت پروتکل ها ادامه داده و فعالیت داشته باشند.

وی افزود: البته در ستاد کرونا این احتمال هم وجود دارد که ممکن است ما با یک پیک جدید بیماری روبرو شویم و به همین دلیل نیز مردم نباید نسبت به کرونا عادی انگاری کرده و آن را کم اهمیت بشمارند. از این رو رعایت پروتکل ها همچنان مورد تأکید است و باید اجرا شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۱۲/۱۱ ۱۱:۳۵

من دوز سوم رو نزدم چون ناراحتی ریوی گرفتم دوز اول ودوم رو آسترازیکا زدم

ناشناس۱۴۰۰/۱۲/۰۸ ۲۱:۲۴

با همین سیستم داغونتون میخواین پایش کنین؟ کلی آدم واکسن زده رو جریمه میکنین بعد میگین حالا برید اعتراض کنین و هزار داستان دیگه برای مردم درست میکنین

ناشناس۱۴۰۰/۱۲/۰۸ ۲۰:۳۸

اگرکسی با ماشین یک نفر دیگه مسافرت کنه چی باید امکان ثبت اطلاعات استفاده کننده از خودرو را فراهم می کردند

ناشناس۱۴۰۰/۱۲/۰۸ ۱۹:۵۲

...پلاک خودرو به نامش ثبت نشده باشد؟!

ناشناس۱۴۰۰/۱۲/۰۸ ۱۹:۳۵

دوباره پول کم آوردن از مردم می خوان جمع و جورش کنن
اگه راست می گید واکسن نزده ها بهشان خدمات ارائه ندهید

حسین۱۴۰۰/۱۲/۰۸ ۱۹:۳۴

طرح درآمد زایی خوبی هست، تا میتونید تیغ بزنید مردم رو ....

ناشناس۱۴۰۰/۱۲/۰۸ ۱۹:۲۷

روشی دیگر برای غارت ملت بدبخت....
کدام واکسن ؟؟
واکسن می زنی بازم مبتلا می شی.

حسین۱۴۰۰/۱۲/۰۸ ۱۹:۰۲

خودتون رو مسخره کردید یا مردم رو؟

این چه قانونی هست؟

یعنی کسی که دوز دوم واکسنش رو در بهمن ماه زده و برای دوز سوم قاعدتا باید سه ماه صبر کنه، نمیتونه تردد کنه و جریمه میشه؟

یا کسی که ماشین خریداری کرده ولی هنوز به نام کسیه که واکسن نزده، اونوقت برای تردد باید جریمه پرداخت کنند؟!

واقعا باید آفرین گفت به این هوش و زکاوت

ناشناس۱۴۰۰/۱۲/۰۸ ۱۸:۴۵

کاسبی جاب سروان شروع شد!

ناشناس۱۴۰۰/۱۲/۰۸ ۱۸:۳۵

در این مملکت قانون اجبار واکسن نداریم وقتی اجبار واکسن نداریم پس شما چون مجری هستید حق تهدید و جریمه ندارید مثل شرکت .... که جلو ورود واکسن نزده ها رو گرفته بود ولی دیوان عدالت اداری حق رو به کارگر داده بود

عادل از ابادان۱۴۰۰/۱۲/۰۸ ۱۸:۲۰

هدف و غایت اصلی شما فقط پول است برادر کعبه و بتخانه بهانه است

ناشناس۱۴۰۰/۱۲/۰۸ ۱۷:۵۰

مسخره است

ناشناس۱۴۰۰/۱۲/۰۸ ۱۷:۳۹

دانشمندانی که این طرح ها رو میدن در مورد کسی که الان دوز اول رو زده چه نبوغی از خودشون در کردن؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.