آخرین خبرمحسن رضایی: هرکسی با ایران دربیفتد تاوان آن را خواهد داد
1بازدید
۱

نفوذ توده گرد و غبار به ایران از مرزهای غربی

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از تشکیل توده گرد و غبار در کشور همسایه و نفوذ به استان‌های نوار غربی، خیزش گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا خبر داد.

نفوذ توده گرد و غبار به ایران از مرزهای غربی

به گزارش «تابناک»، صادق ضیاییان در گفت و گو با ایسنا درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: امروز (۱۶ خرداد) در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب در بخش‌هایی از غرب، شمال غرب و ارتفاعات و دامنه‌های البرز و زاگرس مرکزی رگبار باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود. این شرایط در روز سه‌شنبه(۱۷ خرداد) علاوه بر نواحی ذکر شده در بخش‌هایی از استان‌های ساحلی دریای خزر، دامنه‌ها و ارتفاعات البرز شرقی و مرکز کشور نیز انتظار می‌رود.

وی افزود: طی روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه (۱۸ و ۱۹ و ۲۰ خرداد) در بخش‌هایی از شمال شرق، شمال غرب و ارتفاعات البرز مرکزی رگبار پراکنده باران و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اضافه کرد: روزهای دوشنبه تا چهارشنبه در بخش‌های شرقی کشور به‌ویژه منطقه زابل وزش باد شدید، خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا و دید افقی انتظار می‌رود همچنین روز دوشنبه با تشکیل توده گردوخاک در کشور عراق و نفوذ آن به استان‌های واقع در نوار غربی، خیزش گرد و خاک، کاهش دید و کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

به گفته ضیاییان این وضعیت به‌تدریج در بخش‌های مرکزی و دامنه‌های جنوبی البرز نیز رخ می‌دهد و انتظار می رود تا روز چهارشنبه تداوم داشته باشد. روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه در اردبیل و استان‌های ساحلی دریای خزر کاهش ۶ تا ۸ درجه‌ای دما رخ خواهد داد.

وی افزود: طی پنج روز آینده شرق دریای عمان و روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه سواحل دریای خزر مواج پیش‌بینی می‌شوند.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۱۷ خرداد) کمی ابری وبه‌تدریج نیمه‌ابری در بعد از ظهر وزش بادشدید و احتمال رگبار باران با حداقل دمای ۲۴ و حداکثر دمای ۳۶ درجه سانتیگراد و طی ‌سه‌شنبه (۱۸ خرداد) نیمه ابری وگاهی وزش باد شدید با احتمال گرد و خاک با حداقل دمای ۲۵ و حداکثر دمای ۳۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۱۶ و ۱۷ خرداد ) اهواز با دمای ۴۹ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۱۱ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۱۶ ۱۱:۴۹

خراب بشه این کشور همسایه

تا بود جنگ و جنایت غارت 8 ساله

حالا هم دریافت گاز و برق رایگان

آخرش هم نه یک ریالی خبر از غرامت 8 سال جنگ و جنایت و غارت هیت

و نه خبری از پس دادن بدهی های انباشته شده

فقط گرد و غبار رو خیلی منظم و رایگان به ایران ارسال میکنه

و حالا ما مانده ایم ملتی که هر چه سر ما آید حق خودمان است

چون سکوت کردیه ایم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.