آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

فرستادن ایمیل با پا، یک زن را نجات داد

سرانجام هنگام صبح این خانم توانست لپ‌تاپ خود را که در نزدیکی تختخواب بود جلو بیاورد و با استفاده از انگشت‌های پایش یک ایمیل به دوستش بفرستد.

همشهری‌آنلاین: یک زن آمریکایی که خانه‌ اش مورد سرقت قرار گرفته بود، توانست با کمک انگشت‌های‌ پایش، ماموران پلیس را خبر کند.

قضیه از این قرار است که خانم امی ویندوم،39 ساله در خانه تنها بود که در نیمه‌های شب متوجه حضور چند نفر در خانه‌اش شد

سارقان پس از پیدا کردن این زن، او را کتک زدند و با طناب به تختخواب بستند. سرانجام هنگام صبح این خانم توانست لپ‌تاپ خود را که در نزدیکی تختخواب بود جلو بیاورد و با استفاده از انگشت‌های پایش یک ایمیل به دوستش بفرستد. دوست خانم ویندوم پس از خواندن ایمیل درخواست کمک، ماموران پلیس را خبر کرد. ماموران پلیس اکنون در تعقیب سارقان هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.