آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

باند كركس سياه منهدم شد

متهمان از وضع مالي خوبي برخوردار بودند و در تحقيقات اوليه ضمن اعتراف به فروش مواد مخدر صنعتي در محدوده شرق و غرب تهران، انگيزه خود را صرفاً معتاد كردن جوانان ورزشكار عنوان كردند.

جام جم: معاون تجسس كلانتري 128 تهران‌نو اعلام كرد: مأموران پليس در تعقيب ‌و ‌گريزي باند معروف به «كركس سياه» كه كراك به ورزشكاران مي‌فروخت را شناسايي و دستگير كردند.

سروان اسفنديار احمدي با بيان جزئيات دستگيري اين باند گفت: علاوه بر اينكه شهروندان چند مورد گزارش اين باند را به كلانتري ارائه داده بودند، مأموران دايره تجسس نيز مدتي پيش از فعاليت شرارت‌گونه اين باند با خبر شده و در تكميل شواهد و مدارك پرونده اقداماتي را انجام داده بودند.

وي اظهار داشت: متهمان به صورت عمده از شرق تا غرب تهران مبادرت به توزيع مواد مخدر صنعتي مي‌كردند، كه در عملياتي غافلگيرانه پليس موفق شد 3 نفر از اعضاي اصلي اين باند را دستگير كند.

سروان احمدي افزود: متهمان از وضع مالي خوبي برخوردار بودند و در تحقيقات اوليه ضمن اعتراف به فروش مواد مخدر صنعتي در محدوده شرق و غرب تهران، انگيزه خود را صرفاً معتاد كردن جوانان ورزشكار عنوان كردند.

معاون تجسس كلانتري 128 تهران‌نو هشدار داد: جوانان در انتخاب دوست دقت كنند و يقين داشته باشند زيرا دشمنان قسم خورده هيچ موقع براي اغفال آنان دست بردار نخواهند بود و از شيوه‌هاي فرهنگي و اخلاقي براي به انحراف كشيده شدن آنان استفاده مي‌كنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۵/۱۶ ۱۵:۲۲

واي به حال ما، اگه ورزشكارامون هم مواد بخرند پس بقيه ول معطلند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.