عکس: ماشین آئودی 2032 را ببینید
ادوین کونان طراح معروف صنعتی مدل مفهومی جدیدی برای اتومبیلهای آئودی سال 2032 خلق کرده است.به گزارش «خبر آنلاین»، آئودی آواتار نسل جدیدی از سوپر کار یا ابر اتومبیل است که برای سال 2032 به ناوگان آئودی می پیوندد. الهام گرفته از اتومبیل دهه 1937 است که با فناوری آینده ترکیب شده است. برقی بوده و باطریهایش از نوع سوپر شارژ ion است که برای موتورهای چهار چرخ در نظر گرفته شده است. این ماشین البته سه صندلی بوده و درب جلو با قسمت شیشهای به صورت لمسی بالا و پایین می شود. هنگام باز و بسته شدن درب قسمت جلو ماشین بالا رفته و راننده داخل آن جای می گیرد.
برای دو سرنشین عقبی نیز دو صندلی با دربهای لمسی در نظر گرفته شده است. سرعت ماشین 360 کیلومتر بر ساعت خواهد بود و صفر تا صد آن نیز در 2.9 ثانیه طی خواهد شد.بدنه فول آیرودینامیک بوده و از فناوری موجود در هواپیماهای مدرن که باد را از خود عبور داده تا به وسیله نقلیه سرعت دهد؛ استفاده شده است. طراحی داخلی فوقالعاده سبک و نرم و راحت بوده و قابل کاستومایز کردن بر حسب سلیقه مشتری خواهد بود. فرمان ماشین قابل تعویض با یک جوی استیک بوده و فول کامپیوتری است و حالت رانندگی مانند بازیهای رایانهای طراحی شده است و راننده احساس می کند در حال بازی کردن با گیم است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
ما 643 سال ديگه (2032 خورشيدي ) هم چنين ماشيني رو تو ايران نمي بينيم
براي همه دوستاني كه پرايد را ترجيح مي دهم متاسفم.
احتمال زياد اين دوستان هنوز سوار ماشين آردي نشده اند تا اذت رانندگي را تجربه كنند.
آقا کارت سوختم داره؟؟؟؟
خوب ما كه عقب نيستيم. ما هم وانت پرايد صندوق دار فرمون هيدروليك توليد كرديم گذاشتيم سال 2050 رونمايي كنيم كه كف دنيا ببره.
این کاستومایز که گفتی این ینی چه؟؟؟
جالب بودماشین برقی که 360کیلومتردرساعت حرکت کنه!
تا اون موقه خودمون بهترشو می سازیم
با با كاستومايز!
بابا فرهنگ ناب
منظورتون همون اختصاصي نمودن بود مگه نه؟
دلم می خواد تو جاده های ایران امتحانشو پس بده...
فكر كنم سال 2032 هم ايران خودرو يك روا سالي درست كند كه لاستيك زاپاس زير ماشين قرار بگيره با موتور اصلاح شده پيكان .البته كاش تا اون زمان هم اصلاح بشه
مطمئنا به ایران خودرو و سایپا نمیرسن ؛ یعنی چی مدل 2032 طراحی شده ولی ما در تولید مدل 15 سال قبل فرانسه موندیمو لوازم یدکی اون رو هم نمیتونیم تهیه کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شبیه پیکان خودمانه فقط آرمش فرق میکنه
یه چیزیه تو مایه پراید 132
"كاستومايز كردن" منو كشته .منظورت همون شفارشي كردن بود ديگه!!!
شرایطی هم فروش داره؟
خیلی زشت است . پراید را ترجیح می دهم !!!
خدا وکیل ببین اونا تو چه فکری هستند و ما تو چه فکری... اونا خودروی آینده رو میسازن و ما تو فکر اینیم که حجاب مردم (که یه چیز کاملا شخصیه) چطور باشه.
حداقل از لغات درست ایرانی استفاد شود بهجای کاستومایز لغت سفارشی درست و قابل فهم است دقت کنین
ما سال 2032 هنوز داريم 8 ميليون تومن واريز ميکنيم و بعد از 3 ماه پرايد با منت بهمون ميدن (البته الان 8 ميليونه تا سال 2032 با اين نرخ تورم بايد 80 ميليون تومن بديم و توی کف پرايد بمانيم).
به پرايد نميرسه.
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.