آخرین خبرشکستِ ترامپ، پناهِ دموکرات‌ها، پیروزیِ ایران
2بازدید
۰

سه هکتار از باغات رُزملک در شهربابک طعمه حریق شد

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمان گفت: بر اثر سهل انگاری گردشگران، آتش سوزی در باغات روستای رُزملک از توابع میمند شهرستان شهربابک رخ داد و سه هکتار از باغات منطقه در آتش سوخت.

سه هکتار از باغات رُزملک در شهربابک طعمه حریق شد

به گزارش «تابناک»، مهدی رجبی زاده شامگاه دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: امروز بر اثر سهل انگاری گردشگران در باغات روستای رزملک از توابع میمند شهرستان شهربابک آتش سوزی اتفاق افتاد.

وی افزود: در این آتش سوزی حدود ۳ هکتار از باغات منطقه طعمه حریق شد که خوشبختانه با حضور به موقع اهالی، طبیعت دوستان، آتش نشانی، مأموریا منابع طبیعی، دهیاری، هلال احمر، بسیج و مدیریت بحران فرمانداری شهرستان این حریق اطفا شد.

رجبی زاده خاطرنشان کرد: بعد از ۳ ساعت تلاش در ساعت۱۷ و ۳۰ دقیقه عصر حریق به طور کامل مهار و اطفا شد.

وی گفت: با توجه به پوشش جنگلی پیرامون منطقه، حریق با حضور به موقع نیروهای امدای از سرایت آتش به اراضی جنگلی جلوگیری بعمل آمد.

مدیر کل اداره منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمان به مردم و گردشگران توصیه کرد: در هنگام تفریح و گشت و گذار، در مناطقی که پوشش گیاهی وجود دارد آتش روشن نکنند و پس از اتمام تفریح حتماً آتش را خاموش کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.