آخرین خبرشکستِ ترامپ، پناهِ دموکرات‌ها، پیروزیِ ایران
1بازدید
۰

کدام ارزها در صندوق ثروت ملی روسیه ذخیره می شود

بانک مرکزی روسیه اعلام کرد که این کشور می‌خواهد برای روز مبادا ارز چند کشور دوست را ذخیره کند.

 به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از رویترز، بانک مرکزی روسیه اعلام کرد که این کشور می‌خواهد ارز کشورهای دوست مثل چین، هند و ترکیه را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ برای روز مبادا در صندوق ثروت ملی خود ذخیره کند.

درواقع به خاطر تحریم‌ها دسترسی بانک مرکزی روسیه به دلار و یورو مسدود شده و حالا به فکر خرید یوآن، روپیه و لیر افتاده است.

این بانک گفته همچنان مصمم به اجرای سیاست آزاد بودن نوسان روبل است اما در عین حال خواستار اجرای اقداماتی در حوزه تامین بودجه شده که بتواند درآمدهای نفتی این کشور را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ برای روز مبادا به سمت صندوق ثروت ملی این کشور سوق دهد.

این بانک در آخرین گزارش خود گفته که وزارت اقتصاد روسیه در حال کار درباره امکان‌سنجی اجرای یک مکانیزم عملی در حوزه بودجه برای استفاده صندوق ثروت ملی از ارزهای کشورهای دوست شامل یوآن، روپیه، لیر و دیگر ارزها است.

کارشناسان نسبت به کمبود نقدینگی و مخاطرات احتمالی در استفاده از این ارزها ابراز نگرانی کرده‌اند، به عنوان مثال نرخ تورم در ترکیه در ماه ژوئن به 80 درصد رسیده که بالاترین میزان در 24 سال گذشته به شمار می‌رود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.