آخرین خبرحمله یمن به فرودگاه ملک خالد ریاض با موشک بالستیک
7بازدید
۰

ساروی برنز گرفت، امید ایران به طلای سنگین وزن

بعد از شوکی که با شکست محمدرضا گرایی در فینال وزن 67 کیلوگرم مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی جهان 2022 بلگراد به کشتی‌دوستان ایرانی وارد شد، محمدهادی ساروی برای کسب مدال برنز جهان مقابل باشار از ترکیه قرار گرفت که در این مبارزه کار سختی مقابل حریف ترک خود نداشت و با نتیجه 6 بر یک به پیروزی رسید.

شکست شب گذشته او مقابل آرتور الکسانیان ارمنی در مبارزه نیمه نهایی وزن 97 کیلوگرم هم یکی از نتایج غیرقابل انتظار تیم ملی فرنگی در بلگراد بود. ساروی بعد از آنکه فلیکس بالدوف از نروژ را شکست داد، رستم آساکولوف از ازبکستان را هم مغلوب کرد و به مرحله نیمه نهایی رسید.

ساروی که برای طلا به بلگراد رفته بود، در نیمه نهایی مقابل آرتور الکسانیان قهرمان المپیک و جهان با نتیجه 3 بر یک مغلوب شد تا نتواند فینال سال گذشته‌اش که در غیاب کشتی‌گیر ارمنی رقم خورده بود، را این بار در بلگراد تکرار کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.