آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

در خواست مرد كر و لال از دادگاه

وي در حالي كه به شدت گريه مي‌كرد، خطاب به قاضي گفت: همسرم را دوست دارم و از دادگاه مي‌خواهم او را به زندگي برگرداند. همه تلاشم را مي‌كنم تا زندگي خوبي براي او فراهم كنم.

مرد كر و لالي به دادگاه خانواده رفت و مدعي شد بعد از بيكار شدن، همسرش او و فرزندش را رها كرده و رفته است.

به گزارش فارس، مرد جواني با حضور در مجتمع قضايي خانواده، با ارائه دادخواست عدم تمكين، از همسرش شكايت كرد.

اين مرد جوان "كر و لال " كه پدرش رابط بين مكالمه او و قاضي عموزادي رئيس شعبه 268 دادگاه خانواده بود، گفت: حدود 8 سال قبل با همسرم ازدواج كردم و در حال حاضر يك دختر 4 ساله دارم.

وي در ادامه اظهاراتش گفت: از ابتداي ازدواج به خاطر مشكلم براي كار كردن با دردسرهاي مختلف روبرو بودم و نمي‌توانستم كار ثابتي پيدا كنم.

مرد جوان گفت: آخرين شغلي هم كه داشتم،‌ كاري خدماتي در يك شركت خصوصي بود كه مدتي قبل از آنجا هم اخراج شدم و همسرم هم من و دخترمان را رها كرد و رفت.

وي در حالي كه به شدت گريه مي‌كرد، خطاب به قاضي گفت: همسرم را دوست دارم و از دادگاه مي‌خواهم او را به زندگي برگرداند. همه تلاشم را مي‌كنم تا زندگي خوبي براي او فراهم كنم.

قاضي عموزادي بعد از شنيدن اظهارات مرد جوان،‌ وقت ديگري را براي رسيدگي به اين پرونده تعيين كرد تا همسر اين مرد نيز در دادگاه اظهاراتش را بيان كند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.