آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
4بازدید

سرقت ۲ خواهر از مسافران

زن مسافربر که با همدستی خواهرش از مسافران سرقت می‌کرد دستگیر شد.

به گزارش ایران، سرهنگ سید محمد یوسفی، فرمانده انتظامی شهرستان لارستان در جمع خبرنگاران گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت به شیوه «کش‌رو زنی» و «اخاذی» از بانوان و کودکان تحت پوشش مسافرکش، موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

در تحقیقات تخصصی مشخص شد که راننده یک خودروی پراید که زنی جوان است با همراهی یک زن دیگر، با ترفندهای متقلبانه اقدام به سوار کردن بانوان، کودکان و افراد مسن کرده و پس از انتقال آنها به محله‌های خلوت طلا و زیورآلات آنان را به سرقت می‌برند. مأموران پلیس آگاهی با اقدامات تخصصی سواری پراید را شناسایی کرده و در اقدامی ضربتی آن را توقیف و راننده را دستگیر کردند.

یوسفی با بیان اینکه متهم یک زن جوان بود که به همدستی با خواهرش در ارتکاب ۶ فقره سرقت از افراد در پوشش راننده مسافرکش اعتراف کرد، گفت: تلاش برای دستگیری خواهر این زن سارق در دستور کار قرار دارد.

این مقام انتظامی گفت: به شهروندان توصیه می‌شود که از سوار شدن به خودروهایی که مجوز تاکسیرانی ندارند جداً خودداری کنند و هرگونه اخبار در این راستا را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.